- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok. Nem sokára érkezik a 8/256-os verzió a telefonból. Van ez a ram plus lehetőség memória bővítésre. S10+-nál nem láttam sok értelmét, nem a leggyorsabb a tárhely, ennél van értelme beállítani 4 Gb-ot pl? Ugye ebben már az ufs 4.0-ás tárhely van, ami nagyon gyors.
Van, vagy nincs értelme bővíteni a 8 Gb-ot? Játszani nem fogok, csak mindennapi használat kapcsán kérdezem. Viszont minden mást használok. -
-
anti1966
tag
Üdv
Technikai segítséget kérnék, ugyanis van egy S23U készülékem, aminek a beszédhangerejével van gondom. Beállítom kb fél hangerőre a beszédhangszóró hangerejét, majd kimenő híváskor jó, viszont ha engem hívnak, felerősödik a maximum hangerőre, ami nagyon zavaró. De ez nem csak ennél a tipusnál jellemző, van egy céges A22-őm, annál is ugyanez a probléma. Ezt eddig csak a Samsungnál tapasztaltam. Van erre megoldás?
Köszönöm -
bacus
őstag
válasz
DeFence #12876 üzenetére
Akkor nincs meg az ezek szerint.
Nekem egy quad lock mag tokom van, fiam nekem adta a magsafe töltőfejét, mert ő nem használja. Tegnap vettem egy 65W-os új töltőfejet, kiváncsi voltam, feltettem tölteni.
Annyira forró volt maga az a magsafe töltő korong pár perc után, hogy kellemetlen volt megfogni. Egy biztos, egész gyorsan tölt, messze a vezetékes gyorstöltéstől, szerintem gyorsabban, mint a normál QI töltők, de nem hiszem, hogy fogom használni. -
-
-
válasz
Plazmacucci #12886 üzenetére
Erre írtam, hogy ezt màr megcsinàltam. Minden alkalmazás ki van jelölve. Egyenként is ellenőriztem, hogy a tartalom mgjelenitese engedelyezve van.
-
winbox
senior tag
válasz
Szellem. #12885 üzenetére
Beállítások/zárolt képernyő/ kattints bal középen a zárolt képernyő ikonjára/kattints az óra alatt az értesítések ikonjára/ tedd át részletesre alul, majd jobb felül kész gomb és már jó is
Nekem is ez volt korábban a gondom, nem elég csak azt beállítani, amit a többiek írtak korábban.
-
-
válasz
Plazmacucci #12882 üzenetére
Nem keresgèlek,, mert minden igy van beàllítva. Ezzeket màr megcsinàltam magamtól. Tovàbbra is csak ikont dob fel ès ha rànyomok az ikonra a zàrolt kèpernyőn akkor ad be rèszletet.
-
FireFox1996
őstag
S10+-ról jöttem át S23U-ra, de hiányzik 1 dolog: ha a telefont képernyővel lefelé teszem az asztalra, akkor híváskor csörög, rezeg. S10+ esetében ilyenkor teljesen néma volt. Ezt tudom használni S23U-on is?
(a másik kevésbbé hiányzik: a visszafelé gombot ha tovább tartva lenyomom, akkor az éppen nyitott appot teljesen bezárja. Ez is megvan S23U-on? Ugye itt már Android 14 van S10+-on meg 12-es volt) -
-
-
-
-
DeFence
tag
válasz
mgTerminator #12872 üzenetére
2 hónapos, nem csinál még ilyet.
-
Azt meg tudjátok mondeni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy az értesítések a zárol képrenyőn részletesen megjelenjenek? Arra gondolok, mint az iPhone esetében. Megjelenik egy szövegablak az esemény/üzenet tartalmával.
Köszönöm. -
jeni
félisten
válasz
DeFence #12869 üzenetére
az A40 telón az akkumulátor belül nem púposodott fel?
USB-C panel az is lehet 3-5000Ft,a hátlap is egy összeg meg a keret csere sem 2Ft.
ez ami elégett nálad biztosan.Samsung SM-A405F Galaxy A40 Type-C USB Ladebuchse Connector Buchse Mikrofon Platine Sub PBA
ezen kívül tutira elromolhatott más is a panelon
-
DeFence
tag
Képzeljétek hogy jártam ma reggel.
Teljesen offtopik lesz.Van egy régi Galaxy A40 tartalék telóm, arról szokott menni a gyereknek a fehérzaj, ne a 23U hangszórója szóljon már éjszakákon át..
Azt a telót idáig mindig a P30 Pro 40w töltőjével töltöttük és gyári kábeljével. (Sok mást is ami type C)
Na de ma foglalt volt a töltő, gondoltam jólvan be dugom a 45w 23u töltőjébe egy Baseus 100w kábellal.
A piszok nagy szerencse hogy 10 perc múlva jöttem rá nézni és bekapcsolni mert teljesen lemerült, felvettem a telót, mondom ez k**va forró gyorsan ki rántom a kábelt is, ami annyira forró volt a végénél hogy ahogy kihúztam megégette az ujjam is. Utána láttam hogy meg is olvadt a kábel vége, rá az A40 csatlakozó végére is. A telón annyi sérülés lett a csatlakozó és alatta a hátlap felé a műanyag ház elreccsent és a hátlap is közep tájt alul kicsit elengedett.Szerintem ha nem foglalkozok vele vagy teljesen elolvad és összezár, vagy felrobban vagy kigyullad.
Fene sem gondolta hogy ilyen dolgok történhetnek... 😅Szerintetek érdemes töltő csatlakozót cseréltetni rajta, amennyiben nem szeretnék venni másik nagyon olcsó telót erre a célra, vagy más baja is lehetett?
Bekapcsolt utána még a teló de hát nem sok % ment bele ezért ki is kapcsoltam. -
tylerddd
veterán
válasz
klaya86 #12862 üzenetére
A keret hiánya és a "központosra" állítás mondjuk nem egy életbiztosítás. Kicsit jobban megnyomod az üveget és máris folyik ki a szélén és így nem egyenletesen oszlik el. Az u alakú kivágásba nekem pont nem gyűlik semmi és semmivel nem zavaróbb, mint maga a kamera hole a kijelzőben. De felkerült a listámra, mint lehetséges üveg a készülékre. Ha hamarabb belefutok itt, lehet ezt próbáltam volna be előbb.
-
klaya86
senior tag
válasz
tylerddd #12861 üzenetére
Nincs hozzá keret. Ezek vannak, amit a képen látsz. 1 üveg, 1 lámpa, uv ragasztó stb. A felhelyezésnél én leragasztottam a gombokat, hangszórókat, mikrofonokat
. Nincs hozzá keret, de mivel a ragasztó folyékony, így felrakás után szépen be lehet központosra állítani az üveget. Nekem nagy előny, hogy a kameránál nincs kivágás. Egyrészt egységesebb az előlap, másrészt nem ül meg a kosz, szösz a kis U alakú részben. Semmiben nem befolyásolja a képminoseget és 100x igényesebb, mint egy kivágott üveg. Ujjlenyomat hibátlan vele. -
tylerddd
veterán
A Hofi-hoz egyébként mi van a csomagban? Keret, leragasztó elemek, ragasztófelszívó a kerethez (ez szerintem baromi hasznos, ha oldalra folyna a ragasztó), lámpa, minden?! Okoz-e problémát az előlapi kamera esetén, hogy azon rajta van a ragasztó/üveg? Még rajta van az első Whitestone, meg ugye van egy második szettem, de ha esetleg ezek meghalnának, kipróbálnám.
-
bacus
őstag
válasz
gippazoid #12850 üzenetére
hivástartás aktív, sosem lehet foglalt, az x másodperces átirányítás sem vált be, mert ha épp beszélek, ránézek ki hív, majd néha hagyom csörögni tovább, ha az aktuális fontosabb. Ilyenkor kifejezetten káros lenne ha továbbküldené az órára.
Idén úgy használtam, hogy amikor nem vittem a telefont, akkor azt repülőgép üzemmódba vágtam, így az órán bekapcsolt és tudtam fogadni a hívásokat a balcsi közepén.
Gondolom a multisim-nek is meg vannak a maga problémái, de azt még nem tudom pontosan mi
, mert nincs yettelnél. De ott talán a kimenő hívások a fő számról látszódnak, az óra telefonszámát pl nem akarom megadni senkinek. ( a rettenetes percdíjről nem is beszélve a flottás csomagom korlátlan díjához képest), így az óráról sosem indítok hívást.
-
csubííí
senior tag
válasz
karldergroße #12851 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest