- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz fehercica #14047 üzenetére
Kamerája még mindig jó?
Soha nem volt "jo", vagy kiemelkedo. Eros kozepkategoria.Banángate dolog megszűnt,sikerult orvosolni a problémát?
Nem, 22-23-24-nel is ottvan, hardwares problema, Samsungot nem erdekli.Megérné S24-et venni?
S23-mal szemben nem gondolnam, kiveve, ha az Ultrara gondolsz.Vagy inkább S23 Ultra?
Ha S24 sima / + a kerdes itt, akkor S23 Ultra.Most egy sima iPhone 14-et használok
Kepkeszitesben, foleg mozgo targyak fenykepezeseben rosszabb az S22/23/24/+, de meg neha az Ultrak is elvereznek.Ha a kamera a fo szempont, mas gyaroknal szemezgetnek, ha Android vonalon gondolkozol.
[ Szerkesztve ]
-
Chamoro
tag
Nagyon jó telefon az S23+. Méretben, aksiban, kamerában is. Egyedül a makro fotózást hianyolom. Haveromnak S24+ telefonja van, hát roszabb, mint az enyém.(processzor miatt) Az aksija kb ugyanúgy bírja.. vagy minimálisan gyengébben. Az s24+ jobban melegszik síma használat mellett is. (ezt elismerte végre )
Egyedül a tükröződés mentes kijelző tetszik.
De olvass vissza, általánosságban ezt írják. Én biztos nem vennék 24-es szériát. -
jUUh
addikt
S23+-om van február óta.
Kamerája még mindig jó?
Igen. Samsung mércével. Hajlamos túlszaturálni, nagyon-nagyon. E mellett dinamikatartománya a képeknek néha siralmas, kiégnek a képek, nem találja el normálisan.Banángate dolog megszűnt,sikerult orvosolni a problémát?
Nem, hardveres probléma, nem lesz 100%-os. Én speciel sosem láttam problémának, de tudtommal hardveres gond.Az S24 megéri az S23-mal szemben?
Nekem soha többet nem lesz Exynos-os telefonom, számomra egyértelműen nem.Vagy inkább S23 Ultra?
Ha a fizikai dimenziót bírod, akkor szerintem jó az S23 Ultra.Az Ultrákkal mi a helyzet?
S24 Ultra a sík, tükröződésmentes felületű kijelző + Snapdragon SOC miatt baromi jó, ha bírod a negyed kilós súlyt és ki tudod fizetni. S23U szintén jó választás lehet. Én személy szerint nem vennék Exynost.Az egy másik kérdés, hogy ha nincs bajod az iOS-szel és 60hz-es kijelzővel, nem feltétlenül váltanék S23-ra.
Samsung Galaxy S23+
-
zolikaDB
veterán
válasz fehercica #8721 üzenetére
Kezdem hinni, hogy azonos igényekkel rendelkezünk telefon téren
Figyelj. Odáig eljutottam, hogy egy iPhone 11 fixen kva jó képeket lő/12 Pro is. (van itthon a családban, és P30 Pro is, és az se kutya. S10e is elég erős, a többi felejtős - Galaxy A, Xiaomi stb)[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz fehercica #8696 üzenetére
Sima S23 van most nekem, előtte volt s21FE. A kisebb méret és az esim miatt vettem az S23 t, de megérte a felárat. Az is gyors volt, de ez még gyorsabb, esim is megy, továbbá bár bárhol tudom tölteni a telefont, de jó érzés tudni, hogy több mint egy napot elmegy. Az S21 FE csak fél napot bírt.
-
őstag
válasz fehercica #8671 üzenetére
Említetted a P30 pro-t. Az kamerában jobb mint az S23. Gyorsabb a kamera, szebb, részletesebb, valósághűbb képeket csinál (az S23 már instagramra előkészített, túlélesített, túlszaturált képeket csinál). A Huawei szupermakrója a Samsungnak csak vágyálom. Éjszakai képekben a Samsung lassan utóléri a Huaweit (4 év és egy rakás szankció után...). A Huawei zoomja is jobb. A Samsung egyetlen dologban jobb, a videózásban, de nem annyival, hogy az nagyon döntő érv lenne.
-
Pano
addikt
válasz fehercica #8249 üzenetére
iPhone-ról jövök és könnyen eldöntheted ezt a kérdést:
- Van egyéb Apple eszközöd? Macbook, iMac, Apple TV stb. Ha a válasz nem = s23.
- Van olyan iOS-es előny, ami droidon hiányozna, mert nincs?Persze azt csinálsz amit akarsz, de ez a "majd ha...később veszek" megközelítés szinte mindig rossz.
Ha neked az i14 megadja azt, amire használsz egy telefont és nincs hiányérzeted, akkor maradj annál.(amúgy már annyira nincs az mint régen, hogy olyan nagy mértékben tartanák az árukat használtan a iphone-ok. Ha rendesen ki akarsz használni egy telefont és nem évente cserélni. Mire elöregszik az is alig fog érni valamit).
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
gulyasa
őstag
válasz fehercica #8236 üzenetére
Ha tényleg utánaolvastál volna, valójában mi az a "banángate" (vagy más néven "banana blur" effekt), akkor tudnád, hogy júniusban jött ki rá javítás, de sajnos szoftveresen teljesen nem javítható, mert hardveres dologról van szó (szenzor, optika, széles rekesznyílás - a Samsung szerint nem hiba, hanem "jellegzetesség"...)
Habár sokan vagyunk, akik nem úgy használják a telefont (pl. fényképezésre), hogy zavarná, vagy hibaként élnék meg. Viszont a "vájt szeműek" továbbra is látják a a képeken - pontosabban van pár fénykép készítési helyzet, közeli témáknál, amikor elkerülhetetlen.
De ismétlem - és most téged is idézlek - a kulcsmondat, hogy "...most ahogy pár ember válaszolt korábban..."
A nagy többséget nem zavarja.Beégésről nem tudok nyilatkozni. Én csak július óta birtoklom az S23+-omat, az AOD sem állandóan aktív nálam.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Pano
addikt
válasz fehercica #7642 üzenetére
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy a 13-as droiddal milyen volt, mert nemrég vettem és én kapásból frissítettem a 14-re.
i13-nál azért nem úgy kell elképzelni, hogy olyan laggos lesz, mint egy 70.000 Ft-os telefon. Csak magához képest már elő-elő fordul 1-1 animációs megröccenés. De ettől függetlenül még mindig atomstabil cucc.
Ha iPhone-ban gondolkodnál mégis, akkor inkább szánj rá még valamennyit és a 14-et vedd, mert abban +2GB ram van, ami hosszútávon nem lesz mindegy. Még sokáig el lehet lenni a 4-el iOS alatt, de a döntés meghálálja magát.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
qltsar
veterán
válasz fehercica #7646 üzenetére
Egyértelműen pozitív váltás lenne S9-ről, ez nem kérdés. Nekem volt S9+-om, katasztrofális akksi, térerő - dual SIM-mel, ennyi maradt meg.
Ha cél a kompakt telefon, nincs sok opciód a Samsung / Apple-ön kívül, Zenfone, esetleg Xiaomi alap model, Xperia 5 V esetleg Pixelek, az a baj, hogy minden kompromisszumos, és választhatsz, hogy melyik kezedbe harapj, és mit engedj el: pl. Vízállóság, normális szoftvertámogatás, térerő, akksi, cpu teljesítmény, funkcionalitás, "reklámmentesség", garancia, vezeték nélküli töltés, kijelző stb.
#7648alex devil: Írtam már lentebb 1db van, de szerintem te kevered a kettőt:
- GoodLock Module = HomeUp
- System Launcher = One UI Home
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz fehercica #7628 üzenetére
Jobb lesz-e, ezt szerintem senki nem tudja megmondani.
A banángate minden S23-at érint, bár én még annyira nem tapasztaltam.Ha ennyire fontos neked a kamera, akkor iPhone. De tényleg csak akkor, ha prio 1.
Telefonválasztásnál azért összeképet kell nézni, mert mindegyiknél lesz olyan ami sz*r.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
PedroPascal
őstag
-
spileraaa
senior tag
válasz fehercica #7367 üzenetére
Én is most akarok cserélni.
De a honor magic 5 pro szerintem kiesik amiatt hogy nincs rá normális tok és nem sík képernyő.
A xiaomi 13 is mivel szerintem jelenleg túl van árazva nem ér annyit.Így maradt a Samsung s23 sima vagy plus
Melyik bírja tovább egy töltéssel?
A banán effektus vagy hogy nevezték sikerült javítani vagy ez mindig lesz mondjuk a kérdésre nem kaptam választ amikor kérdeztem ez mit is jelent pontosan ez a hiba?!Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
sunnyboy123
csendes tag
válasz fehercica #7367 üzenetére
Én tapasztalatom szerint (volt S21 base tulaj) az S21 tudta az átlag 1 nap üzemidőt tehát reggel a töltőröl levéve konzervatív használat mellett este olyan 20-30%-ra merült emlékeim szerint.
Persze ahogy az aksi öregszik, az appok/OS meg egyre többet követelnek, lehet ma már nem hozná olyan magabiztosan az 1napot...
Az S23 ilyen szempontból is egy jobb döntés, ott tényleg kényelmesen kijön az egy nap 85-ról indulva. Persze nem kicsi az árbéli különbség, viszont ez egy ritka jól sikerült széria, főleg a One UI 6 frissítés óta szinte hibátlanul teszi a dolgát
-
PedroPascal
őstag
válasz fehercica #7363 üzenetére
S9+ volt anno nem emlékszem hogy problémám lett volna az üzemidővel. Tudom abban nagyobb aksi volt de nem most volt már. S20+ nem volt üzemidő bajnok új korában sem nem hogy később. S22 valami botrányos volt 11-12 órát jósolt és kb le is merült annyi idő alatt úgy hogy gyakorlatilag nem is használtam. S23 simán elmegy egy napot 85% töltéssel is. Nem laggol, nem melegszik ok nélkül mint a korábbi Exynos-os modellek. Az biztos hogy ez a széria a valaha volt legjobb Galaxy S.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz fehercica #7355 üzenetére
A One UI 6-tól beég a kijelző? Ezt honnan szedted? S20+ használtam közel 3 évig, utána S22 2-3 hónapig és valami szörnyű volt az Exynos miatt. Ezzel a procival szerelt telefonokat messzire kerüld. Előrendeléstől használtam az S23-at és soha semmilyen gondom nem volt vele. Az android 14 is azóta fent van ahogy megjelent és nem égett be a kijelző.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
migabi24
nagyúr
válasz fehercica #7355 üzenetére
Azt kéne eldöntened melyik rendszert kedveled, mert aki androidos az utálja az ios-t aki iphonos az meg az androidot utálja, kamerába jobbak egyebként az Iphoneok de nem annyival, hogy megérné egy új rendszer használatát megtanulni, megszokni, nagyon jó lett az S23 én maradnák ezen a vonalon a helyedbe, minden téren jobb az S9-től, tehát garantált az előrrelépés, az Iphonra váltás rengeteg kompromiszummal járna.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DPD tapasztalatok
- Dark Souls sorozat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával