Hirdetés

Aktív témák

• wolfi19

csendes tag

Köszi a választ Sógi, viszont most az enyém kajak bedöglött vagy nem tom, olyanokat ír ki h

Bocsánat
    A(z) TW-indító alkalmazás com.sec.android.app.twlauncher folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra

Kényszer bezárás

és amikor rátapizok a kényszer bezárásra megjelenik ugyanez a szöveg jelenik meg más program névvel majd amikor körbe ér megint ezzel és kezdődik előről,így használhatatlan a teló, ezt amugy egy kikapcsolás után kezdte elcsinálni és eléggé be vok parázva, egyébként a teló gyári állapotú 3 játékot töltöttem le rá, plusz pár videót a gépről kies airrel, mert sem laptopról (win 7) sem asztali gépről(win xp) nem tudtam összehozni h lássa a kies mindegy hányszor telepítettem újra és töröltem a samsungos cuccokat. Ha lenne valakinek valami ötlete az szívesen fogadnám, de sztem holnap viszem a szervízbe (király hogy még pont egy hetes a teló), próbáltam ezt a hard reset (hangerőgomb fel+home+power) témát is de nem segített, plusz azóta időnként zenél is valami azt hiszem a kikapcsolós cuccot. Ha valaki tudna segíteni az megköszönném.

Aktív témák