Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Aktív témák
-
murcicomp
csendes tag
Helló
Csak azért kérdeztem mert ahova irányítottak az mintha tft-s lenne! Inkább ide írj:[link]
Bár nem láttam a hibát de szerintem valami nem kóser nála, emlékeim szerint a CRT-nél a fekete az szinte teljesen fekete, esetleg a kábel egykicsit zajos, esetleg a videóerősítője nem teljesen korrekt, illetve Samsungnál mintha lenne valami ''highlight'' funkció, talán az van bekapcsolva. Na mindenesetre a másik topic jobb lesz mint amire előtte tereltek!
Üdv, Márk -
Dani__007
csendes tag
100% hogy CTR
És a CRT színűbb mint az lcd az 100%
ezzel csak a feketével van gondom =/
Amúgy ez az a monitor : [link] -
murcicomp
csendes tag
Helló
Mintha a címben levő monitor CRT lenne!
Legalábbis a googliban a lgtöbb linken crt van...
Üdv -
Dani__007
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Samsung 21''-os monitort, elég drága volt, és még így is van vele egykét problémám.
Elsősorban a színekkel. Nemtom rendessen bekalimrálni, de a legnagyobb gondol az, hogy a fekete nem fekete
vagyis ha leveszem a brightness-t nullára vagy egy full fekete képet kiteszek fullscreenbe, akkoris ''világít'' kicsit a monitor. Először azt hittem én vok a hülye, biztos ez a normális, de aztán néztem egy tesztprogramot, ahol első lépés volt a fekete-fehérek beállítása, és egyszerűen nem tudtam addíg csökkenteni a fényerőt vagy akármit, hogy a feketét tényleg feketének lássam. Aztán kipróbáltam a régi gagyi 17'' LG monitorral is , és ott ha levettem a brigthnesst csak 15-20- ra már akkor jó volt. Ha levettem nullára akkor a fekete tényleg olyan volt mintha be se lenne kapcsolva a monitor. Ez akkor gond amikor középen van egy tárgy ( filmben jjátékban ) és körülötte meg full sötét minden, mert nálam az is ''világos'' egy kicsit.
Szal nemtom, most hibás a monitor ? vagy ez normális lehet ? =/ Amúgy 1600x1200 ban vagyok 100hz-en nemtom ez számít e...De próbáltam más felbontást is...nemsokkal jobb.
Remélem valaki tud mondani valamit, mert nem hiszem el hogy egy 110 ezer Ft.-os monitor nem tud rendessen feket színt....
Előre is Thx
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Miért is kell otthonra egy naggggyon fekete monitor?
Remélem a munkát nem viszed haza. 
Hát az sem rossz. De semmi képpen nem vennék TFT-t
Hiába jókat gyártanak már meg minden, de ha megnézed a nagyobb grafikai stúdiók csak CRT-t használnak még mindíg a grafikai munkákhoz ( én is grafikus vok ) és nem véletlenül