- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borge
csendes tag
Nem szidtalak sem téged, sem senki mást, mindössze a tapasztalataimat írtam le és kérdéseim voltak egy kiegészítőről. Miután ezt a kiegészítőt te ajánlottad itt korábban, ezért intéztem az előbbi hsz-t hozzád. Erre való a fórum, nem?
Írod, hogy ez a legjobb mod a játékhoz. Nem tudom mi lehet akkor a probléma. Működik rendben, igaz néha kivág, de az még a kisebb baj. A nagyobbikat fentebb már leírtam.
Az alap Soc-hoz volt egy trader mod, azzal régebben sokat játszottam. Ott csak Szidorovicsnál lehetett beszerezni a cuccokat, de ott tényleg minden fegyver és páncél megvolt.
A kérdésem továbbra is ugyanaz. Ennél a kiegészítőnél csak töltények voltak a csaposnál. Nálad mi a helyzet? (a kiegészítő nélküli OL2.2-ben rendben volt minden)Ja, a bárban pedig nem az a gond, hogy nem fordul felém a csapos, ennyire azért nem vagyok gyökér.
Szemben áll velem, de nem hajlandó közelebb jönni, így megszólítani sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest