- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
complete jó, csak nekem nem bírt továbblépni stancia4re, folyamatosan CTDzett az installáció megsemmisítésének pillanatában.
más: trader modokkal vigyázni kell, főleg, ha sima OLhez és nem arsenalhoz készült. megoldás a saját trader mod, gyorsan össze lehet rakni. mondjuk szerintem SoChez nem kell, pénz van bőven, meg vintar is összeszedhető 15 percen belül.
szerk: látom már három hete történt a dolog, namindegy
-
Borge
csendes tag
Olyan jó, hogy nem haragszol, de tényleg!
Azt mondom, maradjunk csak annál a kiegészítőnél amit konkrétan Dangerzone-nak ajánlottál. Ezt tesztelem jelen pillanatban. Épp most tértem vissza az X18-ból a kocsmároshoz, de még mindig csak azzal a néhány sz@ros skúlóval buherál. Fegyver, páncél nuku.. Ő egyébként akkor se mozdul el a helyéről, ha akkorát fingok, hogy beszakad a képernyő. Biztos csak egy bug, nem érdekes..
Remegve kérdezem meg újra: ha próbáltad valaha is ezt az anti-arsenal kiegészítőt, tapasztaltál ilyesmit?Esetleg van valami elképzelésed, hogy mi lehet a baj?
Vagy ezen kívül van még valami trader-szerű kiegészítő az OL2.2-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest