Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
igazad van, nem berill van ghostnál. most már értem, miért nem volt jó zaharovnak a berill

Borge: átnéztem az összes ládát, de nem találtam berill-t, csak egy sárga tudományos göncöt, amilyent zaharov is adott. az viszont nem ládában volt, hanem egyből a lépcsőnél, amin lemegyek a kapcsolgatós terembe.
persze lehet, hogy a patchektől és a nehézségi szinttől is függ, hol-mit találsz -
Borge
csendes tag
Ugyanott az X16-ban, de már odabent, ahol a kapcsolók közt kell szaladgálni, talán a 2-ik vagy 3-ik szinten egy faládában is lesz egy beril. Rég játszottam az alapjátékkal, de ha emlékeim nem csalnak (márpedig gyakran szoktak) ott is úgy volt.
Érdekességként még megjegyezném, hogy inkább késsel bontsd szét a ládát, mert egyszer jártam úgy, hogy szétlőttem és üres volt. Bár az is lehet, hogy az csak valami bug volt, és mint tudjuk abból akad itt szép számban. De a sok hiba ellenére is király game ez, ennyien nem tévedhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield