Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2
üzenetére
naja, és OL 2.2 alatt lett teljes értékű trader Pripatyban is. márcsak egy stash kéne, és Pripaty is teljes értékű hely lenne. avagy tudjátok, alapjátékban, amikor elindulsz Pripatyba 70kiló cumóval, megérkezel 60al, végére érsz a teleportoknak 40-50el...

és tegyük hozzá azt is, hogy a guideok nem respawnolnak. ami nagyon idegesítő -finom és nőies voltam-, ha mondjuk megrakva vissza kéne menni red forestből, amikor még army warehouse is le van zárva.
szerintem ilyen egyszer használatos idő artifact kellett volna, town portal szinten
ld diablo2... ott ACTonként csak 1-4 specializált trader volt, végtelen pénzzel, amik mindent meg tudtak oldani. de szinte bárhonnan 5 percen belül vissza lehetett keveredni traderhez, ha meg volt town portalod, akkor ez lecsökkent 2-30mpre pályától és acttól függően. ellenben ha valahogyan vissza lehetne müxölni Bart, akkor mindjárt nem lenne ilyen probléma, mert a kör közepén ott lenne a trader és a safe house.Bencom ™: nem tavaly tavasszal jött ki a stalker? idén februárban már tökjól működött
hát... agp... jön még kutyára kamion. 4 évig szenvedtem egy gef460assal, tudom miről beszélek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Suzuki topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
shield