Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #5529 üzenetére
naja, és OL 2.2 alatt lett teljes értékű trader Pripatyban is. márcsak egy stash kéne, és Pripaty is teljes értékű hely lenne. avagy tudjátok, alapjátékban, amikor elindulsz Pripatyba 70kiló cumóval, megérkezel 60al, végére érsz a teleportoknak 40-50el...
és tegyük hozzá azt is, hogy a guideok nem respawnolnak. ami nagyon idegesítő -finom és nőies voltam-, ha mondjuk megrakva vissza kéne menni red forestből, amikor még army warehouse is le van zárva.
szerintem ilyen egyszer használatos idő artifact kellett volna, town portal szinten
ld diablo2... ott ACTonként csak 1-4 specializált trader volt, végtelen pénzzel, amik mindent meg tudtak oldani. de szinte bárhonnan 5 percen belül vissza lehetett keveredni traderhez, ha meg volt town portalod, akkor ez lecsökkent 2-30mpre pályától és acttól függően. ellenben ha valahogyan vissza lehetne müxölni Bart, akkor mindjárt nem lenne ilyen probléma, mert a kör közepén ott lenne a trader és a safe house.
Bencom ™: nem tavaly tavasszal jött ki a stalker? idén februárban már tökjól működött
hát... agp... jön még kutyára kamion. 4 évig szenvedtem egy gef460assal, tudom miről beszélek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- XPEnology
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest