Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP
üzenetére
zseniális;>
na szal fruit puncchal úgy lehet javítani, hogy beállsz min 4 darab pelicevel az öveden (többel csak gyorsabb). ekkor min 120%os lesz az acid elleni resisted (resistcsökkentőket érdemes kivenni addig), tehát sebződés helyett gyógyulsz, és gyógyul a ruha is. időigényes (addig én pdat szoktam nézegetni, sérüléstől függően 0.5-2perc a max -minél nagyobb a ruha alap resistje, annál tovább tart-, viszont több artifacttal nagyon meg lehet gyorsítani), ámde figyelembe véve a highend vértek javítási költségeit megéri. működik a dolog electro anomáliával és BatteryAval (tehát min 4 darab ugyanolyan, +30% electro resist), BatteryBvel és Burnerrel (tehát min 4 ugyanolyan, +30% burn resist), és lehet, hogy működik 4 darap springgel és vortex/gravi anomáliákkal (ezt még nem próbáltam, mert vortexből elég nehéz kimászni, ha végeztél... esetleg rakétavetővel/gránáttal is meg lehet próbálni
).ez a trükk még az alapjátékból maradt, ott én így szoktam javítani a vértjeim, de megy itt is

artifactokat a dokinál érdemes eladni, ő tejel értük jól
mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet
shield