Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP
üzenetére
zseniális;>
na szal fruit puncchal úgy lehet javítani, hogy beállsz min 4 darab pelicevel az öveden (többel csak gyorsabb). ekkor min 120%os lesz az acid elleni resisted (resistcsökkentőket érdemes kivenni addig), tehát sebződés helyett gyógyulsz, és gyógyul a ruha is. időigényes (addig én pdat szoktam nézegetni, sérüléstől függően 0.5-2perc a max -minél nagyobb a ruha alap resistje, annál tovább tart-, viszont több artifacttal nagyon meg lehet gyorsítani), ámde figyelembe véve a highend vértek javítási költségeit megéri. működik a dolog electro anomáliával és BatteryAval (tehát min 4 darab ugyanolyan, +30% electro resist), BatteryBvel és Burnerrel (tehát min 4 ugyanolyan, +30% burn resist), és lehet, hogy működik 4 darap springgel és vortex/gravi anomáliákkal (ezt még nem próbáltam, mert vortexből elég nehéz kimászni, ha végeztél... esetleg rakétavetővel/gránáttal is meg lehet próbálni
).ez a trükk még az alapjátékból maradt, ott én így szoktam javítani a vértjeim, de megy itt is

artifactokat a dokinál érdemes eladni, ő tejel értük jól
mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).
mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet
shield