Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz AthlonXP #3246 üzenetére

zseniális;>

na szal fruit puncchal úgy lehet javítani, hogy beállsz min 4 darab pelicevel az öveden (többel csak gyorsabb). ekkor min 120%os lesz az acid elleni resisted (resistcsökkentőket érdemes kivenni addig), tehát sebződés helyett gyógyulsz, és gyógyul a ruha is. időigényes (addig én pdat szoktam nézegetni, sérüléstől függően 0.5-2perc a max -minél nagyobb a ruha alap resistje, annál tovább tart-, viszont több artifacttal nagyon meg lehet gyorsítani), ámde figyelembe véve a highend vértek javítási költségeit megéri. működik a dolog electro anomáliával és BatteryAval (tehát min 4 darab ugyanolyan, +30% electro resist), BatteryBvel és Burnerrel (tehát min 4 ugyanolyan, +30% burn resist), és lehet, hogy működik 4 darap springgel és vortex/gravi anomáliákkal (ezt még nem próbáltam, mert vortexből elég nehéz kimászni, ha végeztél... esetleg rakétavetővel/gránáttal is meg lehet próbálni:DDD ).

ez a trükk még az alapjátékból maradt, ott én így szoktam javítani a vértjeim, de megy itt is:DDD

artifactokat a dokinál érdemes eladni, ő tejel értük jól:) mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet:)

• _stick_

őstag

válasz AthlonXP #3246 üzenetére

Az OL 1.33-al passzol az első hozzászólásban lévő magyarítás?

Új hozzászólás Aktív témák