Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Meddig jutottál el a Rebornban? A holt kordonos feladat elvégzése nyissa mindkét mocsarak átjáróját. (itt is lehet építeni a szocializmust, pontosabban össze kell szedni a Szovjet únió csoportot) A mocsarakban, és utána más pályákon lesznek érdekes feladatok, majd véget ér az első rész. A második résszel kapcsolatban, semmilyen infót nem találtam a neten. De elvileg az is lehet, hogy ebben az összeállításban van a folytatás. Még nem értem a végére, elég nehezen boldogulok ezzel a kapu alja szöveggel, csak a fontosnak tartott szöveget értelmezem. Egyébként így másodszorra, sokkal érthetőbb a téma, talán háromszor néztem bele a videóba. Akkor sem azért, mert elakadtam, hanem a megoldás végett. Még a felszerelésemet is megőriztem, elvette ugyan, de adta is a jelet ahol megtalálom. Ez a technika temetőjében volt. Szerintem érdemes lesz még valamikor játszani vele, mert ilyen változatos, és érdekes zóna egy modban sincs. És remek a történet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben belenézek az NS-be is, de nekifogtam a Cyberpunknak és az is olyan, hogy nem lehet abbahagyni egykönnyen, ezért inkább azzal nyomulok, amíg véget nem ér és vissza nem jön a Zóna kedvem.

shield