- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #16262 üzenetére
Arra a sztalkerre gondolsz, aki a Kordonon Valeriannal kér tőled egy Vintorezt? (ott áll a kalauz mellett)? Mert neki vittem egyet, megköszönte és kész.
Nem arra a sztorira gondolsz, amiben a tudósoknak kell segíteni a déli börtönös lejáratnál? Az egyik végigjátszásban láttam, de az is annyira zavaros ide-oda ugrálós, hogy nem értek semmit.
Sensut: én is ott járok, ahol te.
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16262 üzenetére
Ha a Szeméttelepen van a megbízó, akkor jó, mert a Kordonnal minden kapcsolatom megszakadt, de remélem csak ideiglenesen. Se az átjáró nem működik a Szeméttelepről, se a kísérők nem visznek oda. Valszeg a katonák elfoglalták, mert a szeméttelepen az átjárónál is NATO-sok őrködnek már a sztalkerek helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest