- iPhone topik
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Plazmacucci #12148 üzenetére
Szerintem a Stalkersoup lesz az, ha elkészül. Itt el lehet játszadozni a grafikával s a fényekkel DX11+SweetFX alatt:
Az Autumn Aurora mod sokat szépít a alapjátékon és elég gyakran használják modokban is. Az OL 3.1 is szép, viszont az is csak egy módosított-szépített alap SOC a végén egy kis, nem túl sikeres extra küldetéssel. Találkoztam grafikai szépítésekkel más modokban is (ST2, Fotograf, Return Of Scar); a LA is verhetetlen, viszont annál szintén bajok vannak még a dinamikus fényezésnél. Viszont a SOC motor esetében a "szép" eléggé furcsán néz ki, mert sokszor a maximum beállítás egy csillogó Doom3-szerű műanyagvilágot eredményez. Van aki szereti, de nekem pld a statikus kopott, fakó és poros környezet jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest