Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Végre egy kis trükkel lenyomtam a telepátiás dögöket az erőműben és végig is vittem az OL2.2-őt.
Kissé csalódtam hogy a végén nem teleportálódtam vissza a külső területre, a Complete-ben az autópark feletti alagútnál kerültem vissza.
Itt nincs rá mód, hogy esetleg vissza lehessen térni külső területre?
Az erőmű területéről nem lehet kijutni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest