Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Szerintem megy a levesbe az OL2010
2009-08-23 véleményem frissítve:
- Az OL2009 egy kényelmes kirándulás az OL 2.2-höz képest, pedig ezt elit fokozaton kezdtem. Valahogy kevesebb a mutáns, a frakcióharc, az egész valahogy nyugisabb lett, és kb. olyan a képi világa mint a sima 2009-nek.
- A 2010-et szintén elit fokozaton kezdtem, és szerintem egy teljesen felejthető mod egyveleg. A fegyverek megtalálhatóak máshol is. Ráadásul nem hiszem hogy 3-4 jól bevált stukkernél több kell. A képi világ nem tetszik. Mutánsokkal alig találkozok, mozgás alig van.
Az egyetlen dolog ami tetszik, hogy a mentésekkor automatikusan kiírja az adott feladatot.Szerintem továbbra is a két legjobb ShoC mod az OL2.2, valamint az ABC Inferno.
Aki durvaságra vágyik maradjon 2.2-nél, ha nagyobb nyüzsgésre akkor az infernonál.
Akinek ez a képi világ jön be, annak pedig az OL2009RC1. (erre legalább fel lehet tenni a magyarítást.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield