Hirdetés
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silencio
csendes tag
Sziasztok sztalkerek!
Kéne kis segély, mert őrülök meg.
Előrebocsátom, hogy én voltam a hülye... a lényeg:
Éppen Yantarban a föld alatti laborban harcolok a zombik, és a gázmaszkfejű szöcskék ellen, ahol le kell kapcsolni azt a négy kart. És nem rózsás a helyzetem. Ammo még csak akad, bár egyre szolídabban (nem vittem shotgunt, pedig állítólag itt az lenne a leghatásosabb), de megőrülök mert kötszeremből már csak 3!!! van, és még egy kapcsolót sem kapcsoltam le... Szerintetek mennyi az esélye, hogy elvérzek? ... Szerintem is. Orvosi packkom van 3 fajta is, összesen vagy nagyon sok, de kötszer nélkül... Visszafordulhatnék venni, de zombiék a visszaúton is kinyírnának. A mentéseim meg... A lényeg: ha visszatölteném az utsó jót, akkor kábé hetekkel esnék vissza.
Szóval help kéne. Cheatet kerestem, de csak ugyanazokat találom mindenütt, nincs egy eccerű "beírod a konzolba, hogy adjá_20_kötszert_vazze" csak ilyen külön feltelepíthető trainerek, amiktől a hideg ráz ki, mert nem akarok én innentől állandó god módot, csak pár csomag kötszert! Meg ha felteszem, és szétgyakja az egész installom (más gémnél megtörtént már), ideg lennék nyilván.
Ötletek? Mindenért hálás vagyok, csak gyorsan, mert már hallom a hörgéseket a hátam mögül...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest