Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
Érdekes ez az alfa verzió... olyan, mintha egy teljesen más játékkal játszanék.
Azon nagyot mosolyogtam, amikor a zombik és a pseudodögök elkezdtek harcolni egymással...
Valamelyik OL modban benne van ez a feature? Kár, hogy az alapjátékban már nincs benne...Az a rengeteg épület, amiket most láttam először... És akkor belegondolok, hogy ezekt hosszú ideig fejlesztették, aztán a végén meg kivágták őket és ki tudja hány óra fejlesztés ugrott így a kukába... Nem csoda, hogy több, mint egy évet késtek vele.. Talán még így is csoda, hogy ekkorra elkészültek ahhoz képest, hogy mennyivel másabb mint a 2004-es verzió.
Azért annak mindenesetre örülök, hogy a God Modot bennehagyták az alfa verzióban...
Amúgy tényleg nem lehet benne sprintelni, vagy csak én nem találtam a megfelelő billentyűt? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy tényleg nem lehet benne sprintelni, vagy csak én nem találtam a megfelelő billentyűt?
shield