Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZIL

tag

En erdekesnek talaltam hogy a szornyek tobbseget alig sebzik a fegyverek, csak a fejlovesek. Aztan atneztem a kontrollerek adatlapjat (egy kulon fajta van a freedom es duty bazis szorakoztatasara egyebkent, osszesen kb meg 4 fajta van) es ott lattam hogy a testloves 0,05-os resistel van bejegyezve. Ez azt jelenti hogy van 300 elete es ha csak testre talalsz a sebzes mindossze 5%-a hat. Emellett is kell neki legalabb 2 fejes meg az en dragimbol is (testre volt mar hogy 8-10-et is lazan felvett). Kb. ilyesmik a torpek zombik, macskak is. A snorkok es prtergheist-ek sebzodese sokkal nagyobb. Ami viszont a legerdekesebb az a bloodsucker, ha lathatatlanna valik kb 4x annyi sebzest tud felvenni es meg a fejesektol sem igazan zavartatja magat, pedig amugy messzirol (amikor meg gyanutlan :DDD ) egy jol elhelyezett fejes leviszi dragibol (legalabbis az enyembol).
    Robbanas ellen viszont 0,2-nel nagyobb vedelem nem nagyon van, szal a granat es aknaveto nagyon jo lehet neha. Szoval bulldog-ot nekik ! ;]

Új hozzászólás Aktív témák