- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
válasz
Bencom ™ #5163 üzenetére
Emlékszem először én is elakadtam itt, de addig szenvedtem míg rájöttem hogy hol van a kijárat. Még azt is kipróbáltam hogy ládát akartam a letört létrához tolni
A másik ami poén hogy mikor elmész a másik laborba (ahol beragad az ajtó és le kell lőni azt a röpködő sárga izét hogy kinyíljon az ajtó) és ott valami mindig hozzád vágja azokat a kicsi hordó szerű izéket és flakonokat. Na a lényeg az hogy én kipróbáltam hogy mi van ha azokkal a flakonokkal kitámasztom az ajtót és úgy megyek bePersze az ajtó beakadt és nem csukódott be, de azért ha odamentem kiírta hogy elvan torlaszolva, de én kimentem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest