- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #5021 üzenetére
pl rakd rá a legutolsó particle enchanted modot, vagy weather overhauled modot. nem tudom melyik jött ki újonnan, de OL 2.2 kompatibilis, és eléggé fasza. és OL 2.2 ben a skandináv típusú arany napfelkeltéket hiányolom, azok gyönyörűek voltak. csillogást én nem láttam, nekem köd van (lehet az grafikai ultra fokozat is bennevan)
ja, megjelent a Priboi 1.1 final avagy a bugmentes priboi story... ha lenne még csúszás;>
Hun'reeth: igen, az npcknek a pályahatárok közötti területen is át kell mászni, ahol a karakterednek nem. várj kicsit, majdcsak kiér.
Csiborbogár: pedig az OL nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Path of Exile 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest