- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #5024 üzenetére
Megnézem majd ezeket. Akkor tényleg jól láttam, hogy az 1.3-ashoz képest eléggé más a nap fénye? Cordonnál, a vasúti sínen, a kisiklott mozdony roncsa felé menet vettem észre, hogy szinte világít a sín. Tudom, hogy kicsit világosabb az "égbolt", amikor sugárzás felé közeledem, de ez azért túlzás, de máshol is furcsa, normális helyeken. A hdr effektre gyanakodtam, akármi is az, anno colin dirt-ben is szemfolyatós hatása volt nálam.
igen, az npcknek a pályahatárok közötti területen is át kell mászni, ahol a karakterednek nem. várj kicsit, majdcsak kiér.
Ez nekem új. Vannak pályák "közötti" részek is? Nem csak pályák léteznek checkpointokkal összekötve? OL 2.2 readme írta az npckkel ugyanezt, akkor is furcsálltam. Vagy a pda mapon lévő köztes távok így vannak szemléletve?
proboi: szemezgetek már vele egy ideje, de annyi rosszat írtatok róla (bug, unalmas játékmenet), hogy érdemes belenézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest