- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
feltettem az OL 1.33-mat, rácsodálkoztam szépen hogy a menü is meg minden mennyit változott, majd elindítottam egy új játékot, betöltötte, videó átugor, gyorsan beállítottam a billentyűkiosztást, majd sidorovicsot gyorsan letudtam, megfordultam, és láttam hogy az eddig kék ládák helyett pirosak vannak, gonoldtam belekukkantok már.
Egy tizedmásodpercem volt rájönni, hogy a feliratok nem magyarul vannak a ládában (szóval take all meg stb, siddel még magyarul beszéltem) majd az egész képernyő becsíkozott/kockázott, a hang megakadt (az utolsó fél mp-t ismételgette) az egér és úgy kb minden megfagyott, csak a reset segített... első reset után már indulásnál ugyanolyan kockás-színes-csíkos volt minden, adtam neki még egy resetet, és akkor meg már semmi baja nem volt, csatlakozó nem mozdult meg vga-ban úgyhogy nem az csinálta. Ilyen eddig nem volt, tuti az OL csinálta, valami tipp hogy mit hogy és miért és hányszor?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest