Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985
üzenetére
LOL

A mamast nekem a night star mellé adta, de utóbbit elvből nem veszem fel, mert sugároz... soha semmi sugárzót nem vettem fel...
Athlon: ez nem mond, ez csak módszer

Akkor lehet beadta nekem azt a stasht, de én prypiatban már nemigazán kutakodtam, csak mentem előlre az NPP-hez
Ha lenne valami külön felhívó figyelmeztetés, hogy ez olyan sztáss, hogy nézd meg, akkor lehet elnéztem volna oda 
Dwarf csak nekem nincs benne amúgy? több vidiben is láttam, meg minden, de én nem találkoztam vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha lenne valami külön felhívó figyelmeztetés, hogy ez olyan sztáss, hogy nézd meg, akkor lehet elnéztem volna oda
shield