- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
***OL 2.0***
Na ennyit a kifagyásról....
Betölti a gép a Red Forest pályát, majd mikor megmozdulnék, kifagy!
Az a baj, hogy már 3x próbáltam újra és mindíg ez lett. Eddig még nem volt ilyen, ráadásul már voltam ott, csak visszajöttem a pálya elejére, most meg kifagy, ha betölti azt a pályát... Az se segít, ha az előző pályán készűlt mentést betöltöm, majd végigmegyek azon a pályán és újratöltöm a Red Forestet. Akkor is kifagy. Csak a game, a gép az megy továb, Ctrl+Alt+Del-el ki tudok lépni a winbe, meg műxik minden, de a game kifagy..
Valszeg újra kell kezdenem a gamét..
Érdekes módon csak annál a pályánál fagy ki, szal korábbi mentést betöltve vagy visszamenve korábbi pályára, nincs gond, de itt most megakadtam.. 
Viszont, ha most újrakezdem, akkor minden mod nélkül, csak az alapgamét, még patcht sem teszek fel hozzá. Nagyon kemény lesz, de jól van az, valszeg rá sem ismerek majd a gaméra, több mint fél éve nem játszottam az eredetivel...

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az a baj, hogy már 3x próbáltam újra és mindíg ez lett. Eddig még nem volt ilyen, ráadásul már voltam ott, csak visszajöttem a pálya elejére, most meg kifagy, ha betölti azt a pályát... Az se segít, ha az előző pályán készűlt mentést betöltöm, majd végigmegyek azon a pályán és újratöltöm a Red Forestet. Akkor is kifagy. Csak a game, a gép az megy továb, Ctrl+Alt+Del-el ki tudok lépni a winbe, meg műxik minden, de a game kifagy..
Érdekes módon csak annál a pályánál fagy ki, szal korábbi mentést betöltve vagy visszamenve korábbi pályára, nincs gond, de itt most megakadtam..

shield