Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok
Végre nekem is megvan eredetiben, felraktam az 1.005-ös pach-et, meg a magyarítást, más mod nincs fent.
Meg van már a doksi a 18-as laborból, a következő küldetést még nem vállaltam el. A bárban a kötelességi katonától viszont elvállaltam, hogy keressem meg az elveszett fegyverét amit az agroprom-nál hagyott el, magát a helyet megtaláltam csak a fegyvert nem találom, a térképen az ikon jelzi bőrönddel de csak egy üres rejtekhely van egy csőben, ez valami lejárat lehetett valahova ami beomlott, elkanyarodik jobbra. Valahol ott kellene a fegyvernek lennie, itt, de nem találom, már többször körbejártam a területet de sehol sem találtam másik lejáratot oda. Ha valakinek sikerült azt a küldetést megcsinálnia leírhatná a megoldást, hogyan jutok le a fegyverért, előre is köszi.
Előző végigjátszás alatt nem foglalkoztam ezekkel a kicsi küldetésekkel, így most szeretném bepótolni :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest