Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Há' az az igazság, hogy Pripjatyban elfelejtettem bemenni a szállodába a kódfejtőért, így nem tudtam más fele menni csak a kívánságteljesítőhöz.
Persze ez már csak az ajtónál jutott eszembe, amikor ki akartam nyitni és nem volt nálam a kódtörő.
Amúgy nem lesz nehezebb a vége, mint az eredetiben. Csak Pripjatyban most már lesz néhány törpe is, főleg a szálloda körül. Ja és vigyázni kell a "gravikkal" is mert ugye azokat nem jelzi semmi ( és a városban van bőven azokból ) én is sikeresen belesétáltam az egyikbe, alig bírtam kijönni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Gitáros topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest