Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16239 üzenetére
Köszi, próbálom. Azt vettem észre, hogy egy új csomag után nem árt újra betölteni elejétől az elmentett pályát, hogy az új szkriptek újra lefussanak, mivel ezek állása mentődik a játékkal és ha közben kicserélődnek, akkor valszeg bekevarnak. Könnyen meglehet, hogy nálam ez zavart be miután kicseréltem volt az a szkript fájlt, és nem is volt hibás a fájl, de mivel Kordon közepéről folytattam vele, crash lett a vége.
Közben a hideg ráz ettől a játéktól. Ne kivel futottam össze Kordonon, jóval az után, hogy Agropromban holtan láttam az alagsorban:
Az a gyanúm, hogy ez a Kordon Szidoroviccsal a múlt. A katonaság, azaz a NATO lassan teljesen kiirtotta a sztalkereket és átvett minden bázist. Hiába vertük vissza őket többször is, egyre többen jöttek és látszott, hogy ez a cél. A végén csak két kereskedő maradt. Wolf már az elején elmenekült. Olgát kieengedte ez a Valerien atya miután találkoztam vele a bázison, de még az előtt beengedett a csajhoz hogy beszéljek vele. Aztán Olga is elmenekült, majd utána Valerien atya is. Lényegében Borongósra indultam Lukash ügyében, de közben belefutottam Valerien atyába, mitha kísértetet látnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest