Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Laris2 #16239 üzenetére

Köszi, próbálom. Azt vettem észre, hogy egy új csomag után nem árt újra betölteni elejétől az elmentett pályát, hogy az új szkriptek újra lefussanak, mivel ezek állása mentődik a játékkal és ha közben kicserélődnek, akkor valszeg bekevarnak. Könnyen meglehet, hogy nálam ez zavart be miután kicseréltem volt az a szkript fájlt, és nem is volt hibás a fájl, de mivel Kordon közepéről folytattam vele, crash lett a vége.

Közben a hideg ráz ettől a játéktól. Ne kivel futottam össze Kordonon, jóval az után, hogy Agropromban holtan láttam az alagsorban:

Az a gyanúm, hogy ez a Kordon Szidoroviccsal a múlt. A katonaság, azaz a NATO lassan teljesen kiirtotta a sztalkereket és átvett minden bázist. Hiába vertük vissza őket többször is, egyre többen jöttek és látszott, hogy ez a cél. A végén csak két kereskedő maradt. Wolf már az elején elmenekült. Olgát kieengedte ez a Valerien atya miután találkoztam vele a bázison, de még az előtt beengedett a csajhoz hogy beszéljek vele. Aztán Olga is elmenekült, majd utána Valerien atya is. Lényegében Borongósra indultam Lukash ügyében, de közben belefutottam Valerien atyába, mitha kísértetet látnék.

Új hozzászólás Aktív témák