- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #15977 üzenetére
Sajnálom, hogy így jön le a játék. Bár nálam nem voltak olyan problémák amiket írtál. Talán az a lényege, hogy minden pályán teljesíteni kell az összes feladatot, és utána tovább lépni. A története valóban egyszerű, Hemulra felfigyelnek a Kordonon, ez a Vlad Maseer beajánlja őt Ghostly-nak, aki az ATP-n van. És az odavezető út nincs kitáblázva. Ez az első része a játéknak, majd onnan tovább megküzdeni a Zónamesterekkel. Kb ennyi. Sok feladatot kell megoldani, szinte minden lépésért meg kell küzdeni. Én a mocsár végéig 122 fontos küldit teljesítettem, és mindig jött a piros SMS. Ha nem jön is továbblehet haladni, de káosz lesz az egész. (Ez a Tajni Put) DE ha Gromich játéka is ilyen, akkor el kell dobni a francba. És lesajnálom a folytatást is, vagy előzményt. Az a Sníper história, és Pavlov benne a karakterünk. Lefordítottam, de ilyen kivitelezés mellett STORNÓ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest