- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #14900 üzenetére
Kísérleteztem, az OGSE magyarítással. Sikerült elérnem, hogy megjelenítse a magyar szöveget, de nem tudtam elérni, hogy a hosszú magánhangzók ékezetesek legyenek.Ha az eng mappa XML fájljait nem kódolom 1950-re, lemarad az ékezet. Ha meg át kódolom, akkor az ékezetes hangzók helyére orosz betűk kerülnek. Mindkét esetben a localization fájlban a cent előtt kitöröltem a pontos vesszőt. Tudsz valami megoldást erre?
Egyébként a gamedata.db_xlocale fájlt kellett az ütközés miatt kivennem, és a gamedata mappába bemásolni a szövegfájlokat.
Így írja a nem kódolt szöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest