Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

Sracok, elakadtam az OGSE-ban.Volt egy kuldi, hogy meg kell szerezni 1 aktataskat az agropromi katonai bazisrol, es elvinni a csaposnak, meg is tortent.Utanna meg sokfele maszkaltam, es egyszer nezem, hogy agropromban meg meg kell keresni egy csavot a mocsarban.Odamegyek, dumalunk, mondja kellene neki 1 stalker ruha, gondoltam megy a franc most vissza Kordonba ruhaert, inkabb megyek Bar-Vadvidekre.Am a barban levo taroloban epp volt egy stalker oltozet, uzsgyi vissza a katonaszokevenyhez, megnyomom az F betut, egyet csippant a kuldetesjelzo, es utanna a faszival semmit sem lehet kezdeni.Valoszinuleg miutan beszeltem vele, akkor kellett volna a taskat megszerezni, neki is megmutatni, vagy nincs elkepzelesem, valami olyasmit ir a kuldetesnel hogy proof of transit vagy mi a nagynyavaja, most hogy maszok ki a slamasztikabol, hogy tovabb menjen a kuldi, mert szerintem o arulja el, vagy az aktataskabol derul ki, hogy hol van Sztrelok rejteke, mindent korbemasztam,de sehol sincs lejarat, mi a fityfenet tudjak most csinalni ?

Új hozzászólás Aktív témák