- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
A múltkor nekifogtam volt az AlternativA nevezetű SOC modnak, de úgy elakadtam, hogy csak. Ma újra elővettem s egyből rájöttem a dolog nyitjára, ki is jutottam az első Predzone nevezetű területről (ez a Peacekeepers térkép a ST2-ből, illetve a Fotografból). Na de láss csodát, miután meg voltam győződve róla, hogy hagymányos SOC módon Kordonba kerülök, ZATONBAN folytatódik a játék. Még ilyet, Zaton pálya a SOC-ban
:Zaton itt elég vadonnak néz ki és javarészt civilek uralják. A Skadovsk is alig népes, olyan az egész mint egy korabeli orosz munkástelep
. Ám igazi meglepetés volt ez, nagy kedvet adott a folytatáshoz, bár az angolosítás elég gépi.
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

:
. Ám igazi meglepetés volt ez, nagy kedvet adott a folytatáshoz, bár az angolosítás elég gépi.
shield