Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #11260 üzenetére
Hogy halad a Spectrum project 1.07 fordítása? Amint látom igen sokat foglalkozol a ST2+AA2 javítgatásával.
Én eddig azt hittem, hogy op.erik oldalán is ua. verzió van fent mint a moddb-n. Nem emlékszem, hogy op.erik írt-e arról, hogy változtatott-e benne valamit. Az oldalán nem ír róla semmit."Amúgy most épp azt a hibát javítgatom, hogy a páncélok cédőértéke és az inventorybaan megjelenő értékek között semmi kapcsolat nincs, a hátizsákban kb fele annyit mutat, mint a statnál..'
Nem tudom van-e olyan mod amiben nincs ilyen jellegű hiba. Szerintem egyáltalán nem foglalkoznak vele a modokat összepakolók. Ez sokszor bosszantott már a páncélok és fegyverek terén is.
Ami még rohadt bosszantó számomra, hogy nem tartják be azt a besorolást a fegyverek hatékonyságánál és pontosságánál ami a valóságban van. Amikor egy egyszerű karabély pontosabb és hatékonyabb mint egy mesterlövész puska az már a vég. A másik: amikor egy jónak számító fegyver az egyik modban a 'megfelelő' helyen van, a másik modban fabatkák sem ér. Az árazásukat már nem is említem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest