Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

válasz SaGa59 #11260 üzenetére

Hogy halad a Spectrum project 1.07 fordítása? Amint látom igen sokat foglalkozol a ST2+AA2 javítgatásával.
    Én eddig azt hittem, hogy op.erik oldalán is ua. verzió van fent mint a moddb-n. Nem emlékszem, hogy op.erik írt-e arról, hogy változtatott-e benne valamit. Az oldalán nem ír róla semmit.

"Amúgy most épp azt a hibát javítgatom, hogy a páncélok cédőértéke és az inventorybaan megjelenő értékek között semmi kapcsolat nincs, a hátizsákban kb fele annyit mutat, mint a statnál..'
    Nem tudom van-e olyan mod amiben nincs ilyen jellegű hiba. Szerintem egyáltalán nem foglalkoznak vele a modokat összepakolók. Ez sokszor bosszantott már a páncélok és fegyverek terén is.
    Ami még rohadt bosszantó számomra, hogy nem tartják be azt a besorolást a fegyverek hatékonyságánál és pontosságánál ami a valóságban van. Amikor egy egyszerű karabély pontosabb és hatékonyabb mint egy mesterlövész puska az már a vég. A másik: amikor egy jónak számító fegyver az egyik modban a 'megfelelő' helyen van, a másik modban fabatkák sem ér. Az árazásukat már nem is említem.

Új hozzászólás Aktív témák