- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #10511 üzenetére
Hat igen, a WIP, az orok kedvenc.Mondjuk most, hogy megismerkedtem a Fotograffal, es meg kitudja hany jo modot nem ismerek ami ShoC-on alapszik, es feler(het) a WIP-vel.
Mindenesetre a Fotograf bejon.
Jajj igen, mar nem is tudom ki emlitette hogy parszor vegigtolta a Fotografot...meg tudna mondani, hogy hol a feszkes fenebe talalok 7ik tipusu rendellenesseget ? 6 felet talaltam mar a mocsarban, de nem jovok ra hogy a 7ik az milyen lehet es hol talalom meg, kellene ahhoz hogy kapjak egy detektort...UI : hat mostmar en is ugy vagyok, hogy nem izgat sok jatek...meg mondjuk tolnam a Rebellionnal, Crusader Kings 2-vel, Heroes 4el es nagyjabol ennyi, legfeljebb meg 1-2 beugros...es eseteleg 1-2 uj jatek ami tetszedne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest