Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
A megjelenés után szinte minden játékhoz kijön több patch is.
"Mondom ezt úgy, hogy nem láttam egy betűt se a modból, de látatlanul is biztos vagyok benne, hogy akik csinálják, és ahogy csinálják, az minden, csak nem rossz minőség" - magad mondod, hogy látatlanban, éppen ezért nem is kéne véleményt alkotni. Lehet, hogy nem lesz jó, lehet, hogy jó lesz. Ezek csak puszta találgatások. Amúgy is, jó és jó közt is hatalmas különbségek lehetnek. Nekem például az nagyon nem tetszik, hogy szinte semmit nem mutatnak/mondanak a játékról. Csak jön a tonnányi kép, amikből szinte semmi nem derül ki. Évente jön 1-2 videó és kész. A játékmenetről meg szinte semmit nem tudunk még. Ez a hallgatás szerintem nagyon rossz, mert így lehet, hogy nagy elvárásokat fűzünk a játékhoz és a végeredmény azt nem tudja majd kielégíteni. Szvsz jó dolog az ha a GSC megmondja nekik, hogy mit hogyan kellene csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest