Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Akkor itt lesz a kutya elásva. Én semmilyen mod-ot nem telepítettem, csak a tiszta eredeti verzió fut. Nem mertem, mert azt írták a magyarítás így fog működni, oszt már nem álltam neki kísérletezni mert amúgy is két hétig szórakoztam vele mire elkezdtem rendesen játszani.
Azt én se tudom megnyitni. Meg gondolom neked is dob be egy hibaüzenetet amikor elindítod a launcher-t.#8604: Furcsa, én gond nélkül el tudok futni bármelyik mutáns elől. Vagy valamelyik nehezítő mod-ot is felraktad? Ha jól láttam volt olyan is a palettában.
#8599: Nekem mindig az volt a bajom, hogy amikor végre bejött egy kis napsütés vagy csak szimplán nem esett, akkor ha visszatöltöttem egy kicsit mindig elsz*ródott az időjárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Chrome
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest