Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sheep

addikt

Nos úgy tűnik a végére értem, sajnos találkoztam egy olyan buggal ami miatt nem lehet folytatni a történetet (Kruglov adná a következő küldetést de halott). Szóval röviden:

pozitívumok:
    -stalker hangulat
    -szép grafika
    -sok újítás amelyek néha hasznosak, néha idegesítőek (lásd lentebb)
    -új pályák
    -kicsit eltérő történet

negatívumok:
    -kihalt pályák, sem npc-k, sem tárgyak nincsenek sehol. Néha egy-egy katonai járőr vagy bandita bóklászik. Egyedül a szörnyek/kutyák kóborolnak falkákban. Nagyon frusztráló hogy sem töltény, sem fegyver, sem medkit, kaja, víz, semmi sincs, csak a tök üres házak/dobozok. A lelőtt ellenségnél pedig általában 1-2 töltény van :) Állandó lőszerhiányom volt, hiszen ha belekeveredsz egy csapat kutya közé akkor rossz esetben meghalsz, jobb esetben szinte az összes töltényed ellövöd.
    -állóképesség: a legnagyobb hibája a játéknak hogy csak álló helyzetbe töltődik vissza. A mozgás úgy néz ki alapból hogy 10mp futás+10 mp helyben állás. Az össze skill pontomat az endurance képességre raktam, már 70 kilót tudok vinni, a suit-om fel van pimpelve hogy a regeneration töltődjön, van nálam 40 kilónyi cucc, de így sem tudok futni csak kb. 50métert. Ha legalább séta közben töltődne az sokat segítene. Ez így teljesen megöli a játékot számomra. Nem tudom hogy ezzel mi volt a céljuk a készítőknek, vagy hogyan lehetne ezen még javítani.
    Egy kutyafalka elől pl. szinte esélytelen elfutni, ha lelövöd őket akkor meg egy csomó lőszer elmegy.Nem tudom hogy
    -bár lehet módosítani a fegyvereket, mégis 2 fegyverrel nyomtam eddig végig. A nato fegyverek távcsöve bugos, csak a ruszki működik, azt meg nem lehet rájuk tenni. Hangtompító szintúgy nem kompatibilis.
    -jármű használat nem a legjobb. Van ugyan sokfelé használható autó, de az UAZ egy tank benzint megeszik 2 pályán keresztül. Egy kanna meg 10 kiló, cipekedni mint mondtam nem lehet mert csak vánszorogsz. Szóval én inkább használtam a 'jump to level' cheat-et mert nem volt kedven fél óráig a kihalt pályán visszamenni.

Szóval összegezve jó lesz ez, a játék most is teljesen jól játszható, sajnos nálam van ez a bug és nem tudok tovább menni. Erre mondjuk figyelni kellene ha az npc halála miatt a szkript nem működik, de reméljük majd javítják.

Új hozzászólás Aktív témák