Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Nos úgy tűnik a végére értem, sajnos találkoztam egy olyan buggal ami miatt nem lehet folytatni a történetet (Kruglov adná a következő küldetést de halott). Szóval röviden:
pozitívumok:
-stalker hangulat
-szép grafika
-sok újítás amelyek néha hasznosak, néha idegesítőek (lásd lentebb)
-új pályák
-kicsit eltérő történetnegatívumok:
-kihalt pályák, sem npc-k, sem tárgyak nincsenek sehol. Néha egy-egy katonai járőr vagy bandita bóklászik. Egyedül a szörnyek/kutyák kóborolnak falkákban. Nagyon frusztráló hogy sem töltény, sem fegyver, sem medkit, kaja, víz, semmi sincs, csak a tök üres házak/dobozok. A lelőtt ellenségnél pedig általában 1-2 töltény vanÁllandó lőszerhiányom volt, hiszen ha belekeveredsz egy csapat kutya közé akkor rossz esetben meghalsz, jobb esetben szinte az összes töltényed ellövöd.
-állóképesség: a legnagyobb hibája a játéknak hogy csak álló helyzetbe töltődik vissza. A mozgás úgy néz ki alapból hogy 10mp futás+10 mp helyben állás. Az össze skill pontomat az endurance képességre raktam, már 70 kilót tudok vinni, a suit-om fel van pimpelve hogy a regeneration töltődjön, van nálam 40 kilónyi cucc, de így sem tudok futni csak kb. 50métert. Ha legalább séta közben töltődne az sokat segítene. Ez így teljesen megöli a játékot számomra. Nem tudom hogy ezzel mi volt a céljuk a készítőknek, vagy hogyan lehetne ezen még javítani.
Egy kutyafalka elől pl. szinte esélytelen elfutni, ha lelövöd őket akkor meg egy csomó lőszer elmegy.Nem tudom hogy
-bár lehet módosítani a fegyvereket, mégis 2 fegyverrel nyomtam eddig végig. A nato fegyverek távcsöve bugos, csak a ruszki működik, azt meg nem lehet rájuk tenni. Hangtompító szintúgy nem kompatibilis.
-jármű használat nem a legjobb. Van ugyan sokfelé használható autó, de az UAZ egy tank benzint megeszik 2 pályán keresztül. Egy kanna meg 10 kiló, cipekedni mint mondtam nem lehet mert csak vánszorogsz. Szóval én inkább használtam a 'jump to level' cheat-et mert nem volt kedven fél óráig a kihalt pályán visszamenni.Szóval összegezve jó lesz ez, a játék most is teljesen jól játszható, sajnos nálam van ez a bug és nem tudok tovább menni. Erre mondjuk figyelni kellene ha az npc halála miatt a szkript nem működik, de reméljük majd javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sorozatok
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest