- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Érdekes a megváltozott Kordon, még a domborzati viszony is más lett, vagy csak a tereptárgyak kerültek odébb? A sűrű aljnövényzetből bármi rátörhet az emberre. Tocsogók is keletkeztek. Itt-ott csontvázakba is belebotlani, páran otthagyták a fogukat.
Felderítés gyanánt egyszer átkeltem az alagúton a híd túlsó oldalára is és szembekerültem husikkal és a romos házak egyikében egy "kis manóval", a sörét nehezen fogta. Azután a töltés alagútján is átkeltem, óvatosan ki lehet kerülgetni a csapdákat, amikbe viszont előzőleg a zombik belelépkedtek. Végül visszatöltöttem a mentést, hogy odaadhassam a kulcsot.
Szerintetek érdemesebb odaadni Farkasnak a kulcsot vagy keressem meg a rejtekhelyét?
A híd alatti katonákkal lehet, érdemes egyezkedni?
Kicsit sötétnek tűnik a nappali világosság, hasonlót az Oblivion Lostban tapasztaltam, amikor az elején belekóstoltam. Valamit talán meg lehetne piszkálni a beállításokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest