- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PAtr0n addikt válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreCsak tudnám, hogy hol van az a 7 befejezés a játék végén, mert én is csak azt a kettőt találtam meg, ami a belinkelt videón van... 
 Talán a többi befejezés attól függ, hogy milyen missziókat csináltunk meg a játék során?
- 

- = Zk = - félisten válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetérejah hát igen  ebben igazad van ebben igazad van 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreaz utsó pecs ugytudom sok bugot kijavított.... 
 vagy tévedek? 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéremás videón nézni, és más a WASD szindróma ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Vladi nagyúr válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreNahát ezen ne görcsöljetek: spoiler (de komolyan, oké?  ) )True endings magyarázattal. Egyébként meg nézzétek meg a '79-es szovjet stalker filmet és rájössztök, hogy a játéknak olyan egyszerű a sztorija mint a szög.  
- 

skeleton91 tag válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreNe eggyezzél bele amit a hologram felkínál és utánna kint az atomerőműnél nézd vissza a PDA-don a beszélgetést. 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéresp! Ezen én is agyaltam sokat. De nem jutottam messzire. A Strelok szál az oké, a jó Heggel mi lesz, az rejtély. Nekem már az is eszembe jutott, hogy kvázi a Heg pda-ját kapja meg Strelok a SoC-ben.  Azt ugye vágod, hogy a SoC-nak 7 különböző befejezése van?  
- 

üzenetére dangerzone

üzenetérepff   
 nemrossz gondolat....
- 

üzenetére dangerzone

üzenetérekövetkeztetésem szerint konyec neki..... 
 de nemtom, a SoC fórumban nem-e tudnak róla valamit de a másik anomália számomra, az az, hogy amikor a SoC-ban (az intro videóban) egy stalker odavisz szodorovics "asztalára", az a faszi ki?.. Ez régóta bassza a csőrőmet  
- 

üzenetére dangerzone

üzenetérea CS a SoC előzménye  
 valamint nekemis a CS vége az, hogy kivetítősdi!....eztán jön a SoC..a SoC-ban strelok voltál, csak ez utólag derült ki szépen. a CS-ben Heg, a zsoldos voltál. Te üldözted Strelokot, de hogy milesz/lett vele azt nemtudom. 
 az én elméletem ez a cslekményszálra a CoP tudtommal független lesz e két sztoritól, vagy tévedek?  
- 

dangerzone addikt válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreÁhhááá. Visszakerestem a fórumban..  
 Ott van egy busz ,és annak kell bepréselődni az ablakán. Kb 32. próbálkozásra sikerült. Jeee 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetérelelehet menni oda, oldalról. a barlangban keresd meg a lejáratot. 

- 

üzenetére dangerzone

üzenetérete a TFW-ra gondolsz?  
 azzal énis copok átmek szemétdombra, és csak pirosat látok a térképen átmek szemétdombra, és csak pirosat látok a térképen hurá.... hurá....emre: őőő, hol az a barlang?  kép volna esetleg? kép volna esetleg? 
- 

emre veterán válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreMost éppen ezzel jáccok, és szerintem a frakciózással ráérek a limanszki híd bevétele után szórakozni. Vagyis mostantól. Nem megyek tovább hanem játszadozok kicsit. 
 Eddig megcsináltam a fejlesztéseket, a különböző küldetések alatt nem acsarkodnak velem stb. A freedom megcsinálta a seva fejlesztést, úgyhogy a fosztogatókat frakciózás nélkül is aprítom. Az hogy respawnolnak a bázisukra már nem izgat. Legalább van hol tesztelni a csipát.
 Azt most vettem észre, hogy ha odamegyek egy poszthoz, hogy segíthetek??
 Ááá, nem válasz után le sem szarnak, de amint elfoglalom a következő őrhelyet egyből jönnek utánam. Legutóbb a vörös erdőben, az erdésznek hoztam vissza az iránytűt, a szolgálat ott dekkol az erdő elött, martalócok meg a barlangban kb 500 méterre. Ott sem kellett segítség, de még ki sem fosztottam a hullákat már jött utánam az összes.Mindenki: 
 Apropó, van a barlangban egy gödör deszkákkal lefedve, lakik abban a gödörben két poltergeist, meg még valaki aki piszkosul tud lőni, főleg rám ha lemegyek. Így sajnos a poltergeistekkel már nem is tudok érdemben foglalkozni, mert pillanatokon belül kinyiffanok.Most nincs kedvem kezdő fokozaton elölről eltolni addig a gémet hogy jobban körülnézhessek. Próbáltam felülről gránáttal, gaussal, rp-74-el, ráolvasással de semmi nem használ. Szóval valaki mondja meg mi f@ck van ott lenn? 
- 

Thome veterán válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreHali! Van egy pici bajom a gémmel... 1.5-ös patch fel van téve. Nem hajlandó elindulni a játék. Azaz... Elindul, de miután rábökök az utolsó mentett állás betöltésére, tölt is, + minden, eljut a szinkronizálásig, és ott kész, megfagyott. Bármennyit várok, nem hajlandó beindulni. Ez nem az első eset, volt mikor beállítgattam a grafikát, + mittómén, elindulgatott, és jó néhányszor újra kellett indítani a játékot, egyszer csak elkezdte ugyanezt. Asszem gépresi megoldotta a bajom, de azért újraindítgatni mindig, ha nem jó, eléggé elcseszi a kedvem, hogy játszak-e vele. Kerestem külföldi oldalakon, hátha másnak is volt ilyen baja, de nem találtam, vagy csak béna vagyok és szarul kerestem...  Jelenleg a grafikai beállítások, ha szükségesek a válaszokhoz: (1024x600, dx10, minden maximumon, bekapcsolva, kivéve az élsimítás, az kikapcsolva, illetve az objektumok részletessége félig van húzva) Előre is köszöntem a válaszokat. 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetére
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreHa be van véve a híd és onnét tovább mész valóban nem lehet Limanszkól visszajönni, de a híd bevétele után nem kötelező azonnal tovább robogni. 
 elsősorba az FN2000 miatt, meg kapsz még 50000 rubelt isAjánlom figyelmedbe: Clear Sky map Ezen frankón látható hogy miért hova érdemes benézni 
- 

C4mp3r addikt válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreCsak akkor nem tudsz visszamenni, ha már átmentél a hídon és továbbmentél. Magát a hidat még elfoglalhatod, akkor még szabadon csinálhatsz bármit, csak ha már bementél Limanskba, akkor no return. Én két mentést csináltam, az egyikben továbbmentem, a másikban folytattam a darálást. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreAmennyiben szaporán írtod a hadsereget akkor a hulláknál elvétve. (ha jól emlékszek ) 
 Valamint az FN2000 is csal a Limanszk híd sikeres bevétele után kapott jutalmak között szerepel először ha nem mod-oltál.
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreÉrdekes. Ha nem a gyorsbillentyűvel akartam betölteni a legutolsó állást, bírta 2 órán keresztül. Hmm..  
- 

skeleton91 tag válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetérePontosan hol vág ki mindig ugyan azon a pontnál mer akkor ez egy bug velem is volt már ez egy korábbi mentés megoldotta a problémát. 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreSzerintem: 
 Fegyvert érdemes fejleszteni, de nem mindenre.
 PL: AK gyorstüzelő fejlesztéssel, + tárral tök jó támadó, nem ragad be stb, de csipára nem szabad.
 Nem érdemes fejleszteni szerintem, mert semmire sem jó: Abakan, IL-86, TRS-301 (folyton beragadnak)
 Támadónak: Groza, AK, FN2000, G-36, tűzgyorsaság, laposság, tárméret
 Csipa: Vintorez, SVDU, SVDM vagyis Dragunov ezeket érdemes, visszarúgás, és laposságra fejleszteni. Erről sokat írtak, fejből nem tudom sorolni.Ruha: ajánlott: Seva suit, addig ne vessz össze a banditákkal amíg nincs fullos fejlesztésed. Exo, dettó ugyanez, csak a freedommal nem szabad balhézni. Pénzt keresni szvsz a trader.ltx fájl átírásával lehet a legkönnyebben. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Mod: 
 Én használtam
 -Sleeping bag mod-ot. Néha egész jól jött, ha valamelyik napszakban nem akartam mászkálni akkor aludtam egy keveset.
 -Fair trade mod: szerintem egyértelmű, a cuccokat ugyanayiért kapod, mint eladod
 -Clear Sky trade mod: gazdagodás elősegítő mod, jóárasított cuccokkal.  
 De csak a cklear sky kereskedőnél. Ha túl pofátlanul vásárolsz szívrohamot kap a boltos!
 -No degrading armor & weapons. egy idő után baromira idegesítővé vált hogy a fullosra fejlesztett csúzli folyton beragad, hát feltettem.
 Esetleg még:
 Full uppgrades armor&weapons: ha nem akarsz állandóan fejlesztéseket keresgélni.A frakciózázzal várjál a pripjat híd visszafoglalásáig. Ha ott átmész nem tudsz visszajönni. 
 Ha beállsz valahova automatikusan az ellensége leszel egy másiknak és ez valszeg útját állja 1-2 fejlesztésnek, küldetésnek.
- 

romero28 senior tag válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreennyire    hihetetlen , mivel a játék megjelenésekor még nem is létezett gtx 295 hihetetlen , mivel a játék megjelenésekor még nem is létezett gtx 295 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreElőfordulhat még bug, de már elég jól játszható. Ha már 10-es pecs, nekem 8-van fenn most, ha felteszem a 10-et, akkor a mentések használhatóak? 
- 

üzenetére dangerzone

üzenetéreNa, elég volt csak az utolsó peccset feltennem. 
 Ezzel már játszható, vagy azért maradt még jó pár bug benne? 
- 

Dimitryj aktív tag válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreAzt hiszem a patch típusától függ 
 (tudtommal egymás után kell őket telepíteni de lehet a kollégának van igaza)
- 

lsc nagyúr válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreElméletileg elég az utolsó . 
- 

válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetére1.5.05-nél jár a peccs. Bugok nincsenek, csak sokat fagy  Bár ahogy haladok a történetben, egyre kevesebbet... Bár ahogy haladok a történetben, egyre kevesebbet...
- 

VinoRosso veterán válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéremiért adnék, nem vagyok üzlet, és nem is üzletelek, ez használt cucc, drágán veszem olcsón adom így nincs rajt nyereség, adózni meg csak jövedelem után kell  katt: de milyen adót fizetsz már be utána  rövid ám de tartalmas bölcsész pályafutásom során tanultam egy félév médiajogot, de nem hallottam "reklámadóról". Igaz azóta már sok víz lefolyt a Dunán de közbe se hallottam, hogy bevezettek volna ilyesmit. rövid ám de tartalmas bölcsész pályafutásom során tanultam egy félév médiajogot, de nem hallottam "reklámadóról". Igaz azóta már sok víz lefolyt a Dunán de közbe se hallottam, hogy bevezettek volna ilyesmit.
- 

feka007 veterán válasz  dangerzone

üzenetére dangerzone

üzenetéreAsszem ebben már minimumon is újabb shaderek futnak (SM3.0) 
Új hozzászólás Aktív témák

- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ebben igazad van
 ebben igazad van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
 ) 

átmek szemétdombra, és csak pirosat látok a térképen