- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Igen.Bár a probléma megoldódott.A régebbi patch-csel nem tűnnek el.Az AK lőszerre már rájöttem. 3x30 kell.Csak az volt a gond, hogy x3 van írva,én meg azt hittem, hogy 3db lőszer kell neki. Gondoltam nyakláncot akar csinálni belőle...
Most épp azt várom, hogy felbukkanjanak a parancsnok haverjai,akiket nekem el kellene intéznem.De nem jönnek... Nem tudjátok,kell valamit tennem, hogy megjelenjenek? Vagy baj az, hogy a buszmegállótól nem messze lévő helyőrséget kiirtottam? -
Silenzio
addikt
Nem olyan nagy szám az a 4850, na, de nem a CS miatt fogom lecserélni, sem a CoP miatt, hál'istennek. Egyszer sem szaggatott be egyik sem, mire meg meglesz a jófajta full HD monitor, más kártya fog duruzsolni a gépben.
Itt a lista:
<LI itxtvisited="1">Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance, native DX10.1 implementation for better quality).<LI itxtvisited="1">Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
<LI itxtvisited="1">Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering for top video boards and high resolutions.
Olvastam valami nedves felületekről is, nem tudom, ez dx9-nél is így van-e, nálam annyit tesz, hogy eső esetén a falakról, hordókról stb. folyik lefelé a víz. Gondolom ez lehet az, de a Timeshift, meg főleg a Bioshock dx9-ben is jobbat tudott ettől.
CS-re visszatérve: a Garbage-ban vagyok, és már a Cordon-nál sem értettem, mi alapján kapom a mellékküldetéseket. Az egy dolog, hogy mikor friendly-vé válik a csapat, megered a nyelvük és adnak 1-2 kivételes küldetést, de miért van az, hogy találomra 20 emberen 50x végigmenve kapok 1-2 hevenyészett küldetést, amit addig nem, amúgy meg a bőszen integető, kiemelt katonák elsőre is azt mondják rájuk bökve, hogy nem tudok segíteni nekik. Közben 3 flash drive-om is van, mégsem kell egyik szerelőnek sem. A játék ilyen nyomi, vagy szar a mod?
-
Silenzio
addikt
"Dx9-ben messze nem kell annyi mindent megjeleníteni."
Direkt nem írom le a dx10 és dx10.1-es fícsörlistát. Én tudom, de azért megkérdezem tőled: MENNYIVEL többet kell megjeleníteni, és egyébként honnan veszed?
Mert az a 4-5 fícsör aztán nem egy összefosom a bokámat kategória.
A 4850 egyáltalán nem gyenge hozzá, mindent fullra állítva 1440x900-ban (DX10.1-ben), kivéve sun rays, 30 és 120 fps közt mozog, az átlag pedig 50-60, 4xAA-val. Az új epizód, a Call of Pripyat ennél még 40-50%-kal gyorsabb nálam, és még a sun rayst és SSAO-t high-ra állítva sem megy 30 fps alá.
Tudom, hogy az 1920x1080 más tészta, de a Sun Rays low-ra állításával korrektül fut, mivel egyedül annak az algoritmusát kúrták el igazán, és minden kártyán szar, még az 5870-esen is...
Amúgy az xray engine-t dx8-ra írták, ez a mai napig meglátszik rajta, a jelenség meg tipikus: az elavult kód miatt tele van kompromisszumokkal, mégis jobban zabálja a gépet adott effektért, mint egy fejlettebb, újabb motor. Nem nagy titok, hogy adott felbontásban és kódútban maxra állítva a Clear Sky sokkal szarabbul fut, mint a Crysis...
Egy kérdés: játssza valaki spartan modjával? Most kezdtem újra vele, a swamps pályán meg, ha lelövöm az (egyik) utolsó renegátot, lefagy a cucc... Mintha leprogramozta volna, hogy ki lehessen irtani a frakciókat, csak elcseszte volna...
-
SoC-ot most vittem ki, semmi para nem volt vele, az újat még nem próbáltam.
DX10-ben simán megy a FarCry 2, azonkívül amivel játszottam: MOH Airborne, COD 4-5-6, Shift, GTR Evo, TDU, Fifa10, Grid, Burnout Paradise... mind mentek maxon. Úgy látom, akkor csak nekem van szerencsém..
Attól függetlenül tudom, hogy nem ez a legjobb kártya, de ha eddig lett volna vele gondom, akkor talán nem jövök kérdezni, hogy a CS vajon mért szar dx10-ben.. arról nem beszélve, hogy AA, AF és egyéb részletességeket lejjebb véve se ér semmit, így gondoltam nem a VGA a gond..
Na részemről téma lezárva -
S e t h
nagyúr
Köszi!
Most kezdtem el gyűjtögetni az artifactokat, de ahogy látom csak az anomáliák környékén tudom csak őket alkalmazni, mert pont azok hatásait ellensúlyozzák.
Remélem később lesznek jobbak is, egyelőre gyűjtöm őket , mert a ruházat bővítésével jól jöhetnek, bár csábító eladni őket mert jó áruk van. -
- = Zk = -
félisten
sztem a következő végigjátszásnál figyelembe veszem. mivel most hagytam el Erdészt, semmi kedvem odáig visszacammogni. mint mondottam, majd a kövi végigjátszásnál
én ott bukhattam el, hogy nem mentem vissza az alagút után.persze nem arra amerről jöttem, hiszen azt víz borítja! majd ha segitettem átkelni a hídon Lebegyevéknek, akkor visszamegyek. igyis ugyis elkell költeni 50.000 rubelt valahová.köszönöm.
-
Hun'reeth
őstag
Csak nagy kár, hogy a linkelt oldalon már a 800x600 is high quality-nak számít.
(#2777) Killer01: FT200-ast állítólag ad majd a vége felé a Clear sky de GP-37-et eddig én nem láttam. Valaki mintha látott volna valakinél.......... jól megaszontam.
Inkább Vintart preferálom részemről. -
emre
veterán
Én is 1.504-es szinkronosról 07-re.
Frankón megmaradak a mentések nekem is, és még a szinkron is működik.
De azt a tökölést nem tudom visszaadni, mire minden úgy ment ahogy kellett.
Az egyik .ltx-be is át kellett írni vmit.
De ma de. 10 óra óta jáccok, (szerencsétleneked) és még nem lépett ki.
-
zeoos
tag
Ismét hozzámszóltak, hát reagálok:
Nem autókról szólt a példa mint inkább energiaforrásokról ... hát igen (?!) mondják is a statisztikák, hogy a magyar szövegértéssel vannak némi problémák.
Amúgy van pár, különböző felhasználású gépem ... innen alakult ki a véleményem, ami persze nem szentírás.
-
virkir
veterán
Na ez a baj mert rajtam kívül meg a kerítésen túli dutyisokon kívül más élő embert nem jelöl a pda.
Az aluljáró merre van?
A bányát megtaláltam és ki is pucoltam.
Még valami, nem találok lehetőséget a célkereszt megváltoztatására és nekem kb 1 pixelnyi pont ami legtöbbször nem gond a távcsövek miatt de közelharcra alkalmatlan és pont itt a szörnyek miatt lenne jó egy normális célkereszt. -
katt777
félisten
Feltettem újra mindent pucolás után, totál ua. shader-ek töltésénél kifagy. De kizárólag DX10-ben, DX9-ben (ahol ugye nincs DX10 és .1 javítás) még élelmosással is tökéletesen megy. Csak akkor mi a f.sznak a DX10.2, meg a nagy duma? Adtak a szarnak egy terebélyes pofont. Mindenesetre ha egyszer átruccanok a mezőgazdaságba, és trágyát akarok majd gyártatni, csakis a Catalyst és a STALKER programozóit bízom meg vele, közösen!
Maradtam volna a 3870-nél...
Így meg várhatok a következő ATI driverre. Komolyan mondom, egyre szimpibb az nV.
-
Chrom
tag
Miért nem olvastok vissza?
Ezt már más is kérdezte itt a fórumban. Csak venni kéne a fáradságot, le van írva feketén-fehéren.
A teleport gömbök között kell úgy elmenni, hogy ne érj hozzá egyikhez sem. Totál 1xrű az egész, elsőre tudtam mit kell csinálni... Adja magát a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest