- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
skeleton91 #3693 üzenetére
Igen, nagyon úgy tűnik!
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
1.5.07-ig felhúzom, Dx 10.1
Feltettem, játszottam. Semmibe nem nyúltam bele. Kérdezte hogy angol vagy magyar szinkront szeretnék. Mivel hallottam, hogy eléggé gyerek hangja van néhány manusznak, angolt tettem fel, magyar felirattal.
Idő közbe (ideiglenesen) megjavult, - 1 hsz-el feljebb írtam, - betölti a mentett játékot, de újat is tudok kezdeni.
-
Thome
veterán
válasz
skeleton91 #3683 üzenetére
Veszek még egyet, azt viszont már neked!
-
Thome
veterán
válasz
Medvelászló #3684 üzenetére
Rendben, köszi!
-
Thome
veterán
válasz
dangerzone #3651 üzenetére
Hali!
Van egy pici bajom a gémmel... 1.5-ös patch fel van téve. Nem hajlandó elindulni a játék. Azaz... Elindul, de miután rábökök az utolsó mentett állás betöltésére, tölt is, + minden, eljut a szinkronizálásig, és ott kész, megfagyott. Bármennyit várok, nem hajlandó beindulni.
Ez nem az első eset, volt mikor beállítgattam a grafikát, + mittómén, elindulgatott, és jó néhányszor újra kellett indítani a játékot, egyszer csak elkezdte ugyanezt. Asszem gépresi megoldotta a bajom, de azért újraindítgatni mindig, ha nem jó, eléggé elcseszi a kedvem, hogy játszak-e vele.
Kerestem külföldi oldalakon, hátha másnak is volt ilyen baja, de nem találtam, vagy csak béna vagyok és szarul kerestem...
Jelenleg a grafikai beállítások, ha szükségesek a válaszokhoz: (1024x600, dx10, minden maximumon, bekapcsolva, kivéve az élsimítás, az kikapcsolva, illetve az objektumok részletessége félig van húzva)
Előre is köszöntem a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest