- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Dejó annak, akinek megvan mindhárom dobozosba kiadás napján megvéve.
-
Vladi
nagyúr
válasz
gorbeagyar #4600 üzenetére
w7?
Jobb katt az exén és futtatást mint rendszergazda.
-
Vladi
nagyúr
válasz
maszi99 #4447 üzenetére
Minőségi romlástól én nem tartok. Ebben a játékban már így is annyi ötlet, meg lehetőség van, hogy elképesztő.
Megasztán, pont az ukránok, oroszok ne tudnának egy elborult történetet összekovácsolni? Ez nem Hollywood.
Egyébként az agyatlan lövöldözéstől elég messze áll. Én úgy általában 10 óra játékból 9-ben csak szüttyögök a zónában, pár mutánst elkergetek és annyi.
-
Vladi
nagyúr
Normális. Attól, hogy van pár szabadságos barátod, még nem vagy klántag.
Amikor átmész, akkor egyszerűen "igazoltatnak". Meg kell állni, eltenni a fegyvert és
várni, hogy a pofa közelebb jöjjön. Utána mondja is, hogy mostmár mehetsz.(#4370) Akos96:
nagyon sok küldetést kell nekik csinálni. Nem 1-2. Utána majd felajánlja. De van egy térkép, ami részletezi.
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4349 üzenetére
Visszatértél?
-
Vladi
nagyúr
Az a fullos térképet merre találom? A régi linkek nem működnek.
Amin megvolt minden küldetés meg ereklye helye. -
Vladi
nagyúr
Já azt vágjátok, hogy a katonatisztet a stalker bázisról ki lehet szabadítani?
Találkoztam a híd alatt a volt sofőrjével, ő ajánlotta, hogy intézzük el, hozzuk ki. Hát azért annyira nem.(#4151) Lauda:
Arcoskodunk, arcoskodunk?
Most mondjam azt, hogy én meg benne voltam az első 10-ben akik végigvitték Mo-on a SoC-t?
Legalább is aznap a hivatalos fórumon vagy 3 srác írta, hogy kész.
-
Vladi
nagyúr
Az ingoványt érdemes úgy csinálni, hogy ha találsz egy mozgó csapatot, megnézed hová mennek és követed őket. Ráviszed az egeret, akkor kiírja, hogy cél: xy. Na akkor menj velük.
Egyébként a stalker nem egy rövid játék. Érdemes hosszú órákat elszöszmötölni 1-2 mellékküldetéssel, meg ereklye, pendrive keresgéléssel, mert akkor sok jó cuccot lehet összeszedni.
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Én még olvasom.
Ha átérsz az építkezésen, akkor már nincs visszaút. Onnan már csak arra a cuccra támaszkodhatsz, amit magaddal vittél. Egy kevés lőszert lehet szerezni út közben, meg elvileg lesz egy gyalog szerelő is, de azért az a cs páncélzat az vékony. Nekem egy full extrás bulat szarrá ment mire elértem a játék végét.
A vihető súlyt növeld meg, vagy 150-re és akkor jobban bírja az iramot. Meg ihatsz energiaitalt is.
Mellékküldiket meg érdemes csinálni, mert akkor lesz sok cuccod. Klánba beállni nem muszáj, de érdemes, mert akkor jobb cuccokat adnak olcsóbban.
-
Vladi
nagyúr
válasz
marcus.fenix #4048 üzenetére
Khm... én 7600 gt-vel kezdtem játszani, most 4670-el dx9-ben játszom 1680*1050 felbontáson.
Nem fogja valami a géped? -
Vladi
nagyúr
Heeelp.
Láttatok már olyat, hogy a játék nem ismeri fel a saját dvd-jét? Berakom, indítanám, erre kiírja, hogy tegyem be az eredetit. Ott van. Tedd be... OTT VAN!
Mondjuk az egyik meghajtóm nem olvasta be - mást se már - de megcseréltem a betűjeleket, most jó helyen keresi.
Mi lehet tenni? Krekkeljem vagy mi?Öcsém van 2 órám játszani egy héten, akkor is ezekkel szarakodjak.
-
Vladi
nagyúr
válasz
riolobo #3954 üzenetére
Nekem is ez a kedvenc fegyóm. Igaz kicsit nehézkes vele bánni, meg drága, de ha pontosan célzol vele 1 lövés 1 merc
Ami modernebb, az lényegében ez, csak modernebb.
Könnyebb vele bánni, de én nem találtam olyan jónak mint a klasszikus modellt.
Attól függ, milyen sorrendben mész. Lehet hamarább is összeakadnak, állandóan harcolnak. Ha mázlid van találsz véletlenül is holt freest. Mázli is kell, de figyelheted is, hogy merre járnak a freesek. Ha átmennek a banditákhoz, akkor azokkal is harcolnatnak.
De ha beállsz közéjük, akkor elve vehetsz is. Csak akkor a duty ellenség lesz. -
Vladi
nagyúr
válasz
keszegduda #3834 üzenetére
Mert unalmas lenne a zóna egyedül...
más: nemrég hallottam "valakitől"
hogy nem volt zökkenőmentes a játék szinkronizálása. Ti mit tudtok erről?
-
Vladi
nagyúr
Ez nem Cheronbilos téma?
Egyébként pont fordítva van nálad. Az emberek általában a hamis végeket találják meg először. Annyi, hogy nem kell csinálni a kill sztrelok szálat, csak amint lehet menni az erőműhöz és a kívánság teljesítőhöz. Oszt ott aztán:
Drága Isten, szépen kérlek,
Aranyeső hulljon nékem,
Aranyeső a virágos réten.
Aranyeső a szép kis házra,
Aranyeső a jó anyámra,
Jaj, ha meghallod! -
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #3803 üzenetére
Nahát ezen ne görcsöljetek:
spoiler (de komolyan, oké?
)
True endings magyarázattal.
Egyébként meg nézzétek meg a '79-es szovjet stalker filmet és rájössztök, hogy a játéknak olyan egyszerű a sztorija mint a szög.
-
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #3793 üzenetére
sp!
Ezen én is agyaltam sokat. De nem jutottam messzire. A Strelok szál az oké, a jó Heggel mi lesz, az rejtély. Nekem már az is eszembe jutott, hogy kvázi a Heg pda-ját kapja meg Strelok a SoC-ben.
Azt ugye vágod, hogy a SoC-nak 7 különböző befejezése van?
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #3768 üzenetére
Hol a lejáró? Mindjárt megnézem én.
-
Vladi
nagyúr
Na ezzel szívtam én is. Az egyik mellékküldi is oda vezet. Azok olyan láthatatlan szörnyek ott lenn, soc-ban is voltak. De itt valahogy nem bírtam kinyírni őket.
A kijáratot sem lelem lent. Úgy van, hogy leesel a likon. Ott egy látra, csak nem ér le eléggé. A létra mellett egy ajtó egy terembe vezet, ahol sok az áramkisülés. Ha hátat fordítasz az ajtónak, akkor a szemközti faltól jobbra van egy kis járat. Na elvileg arra kéne kimenni, csak a vége le van zárva lécekkel és nem is lehet szétverni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cyrusv10 #3749 üzenetére
2. nekem azért sikerült. Csak 3* kellett őket kifüstölni. De a 2 utolsót már nélkülem csinálták. Viszont Agropromba valahogy mindig ott teremtek, de azért akm-et gereblyézni mindig jól jöttek.
3. Én viszont mindig megúszom a gránátolást. Ha hallom hogy repül futás, és kész.
5. szvsz a nátó fegyverek csapnivalóak. A jó kis szovjet haditeknika ideális a zóna körülményeihez. Én akm-2-vel végig tudom tolni az egész játékot.
(Jó kis szásámtól meg nem válnék.)
(#3750) Hun'reeth:
A dragunov azért utolérhetetlen mesterlövész puska. Igaz nehézkes a kezelése, de maxra húzva közép távolról 1 monolit 1 lövés.
(#3752) Cyrusv10:
A vintar a kis tárméret miatt vitatható fegyver. Nagyon pontos. nagy tűzgyorsasággal pillanatok alatt halálos, de ki is köpködi a 15 skulót, aztán csak pislogsz.
Tényleg, van valami trükk a gyors fegyver váltásra? Hogy ne kelljen harc közben az inventoryban kattingatni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #3697 üzenetére
Kemény. Legalább is engem mellbe vágott, hogy egy szál alsógatyában dob le a katonai raktártelepre.
Még késem sincs.
Az első küldetés: Run!Aztán akár merre indultam, mindenhol katonák lődöztek rám. Persze sikerült találni egy stalker csoportot, akik előbb kérdeztek is.
Van benne egy egyszerű sztori, de inkább vicces sztori kezdemény. Minden esetre tényleg a bandázásról szól a dolog. Tele van elfoglalandó pontokkal. Lehet akárhová csatlakozni, parancsot adni ilyenek.
Általában mindenhol katonák vannak, azokat kell kiiktatni. Szerencsére egy csoport elindult a Szidorovics melletti kis falut befoglalni és a hulláktól szereztem fegyvert.
Eddig nem sokat játszottam, de jónak tűnik.
(#3698) Lauda:
Szerintem a sztorit kivéve mindenben felülmúlja az elődjét. Sokkal hangulatosabb bóklászni a zónában, és több a "hétköznapi teendő". Fegyvert fejleszteni, tisztogatni, segíteni másoknak, bandázni. Ilyenek.
-
Vladi
nagyúr
Na itt egy jó kis mod:
Frakció háború. Mert, hogy arra fókuszál. Elvileg teljesen átalakítja a játékot. Kivette a sztorit és új háttértörténetet ad bele. Új helyekre kerülnek a bázisok. stb.
1.5.10 pecs kell hozzá.Letöltés innen. Kell a 0.8.9beta és a hozzá való pecs TFWv0.8.9patch1.zip.
Új játékot kell kezdeni, és nem javasolt másik mod használata. Legalább is olyané nem, mely felülír valamit ebből.
Mindjárt lejön és kipróbálom.
-
Vladi
nagyúr
Múltkor valaki hiányolta a sztorikat. Itt egy:
Épp, hogy átmentem a hídon Limanskba. 2 banditát találtunk, az egyik sérült.
- Adjatok kötszert!
- Nem adunk!
- Ha nem adsz szakítunk... izé
Najó Heg a zsoldos ad kötszert. Hö. Mi vagyok én vöröskereszt vagy zsoldos?- Oké bejelölöm, hol lesz a rajtaütés.
- Ezért életben hagyunk.
Ti, de nem én. Egy sorozat a thunderből... máris holtan estek össze.
Hopp, épp most követtem el háborús bűnt. Pedig észben kellett volna tartanom a genfi egyezményt. Vagy az nem érvényes a zónában? -
Vladi
nagyúr
Spoiler
No! Végre végigvittem.
Jaja, csak most először.
Nekiindultam a nagy kalandnak, bőven vittem ellátmányt. Talán kicsit túlzásba is vittem: (szkrín meg elveszett.
)
A vége felé úgy dobáltam el a jobbnál jobb cuccokat, hogy bírjam a sétát, hogy rossz volt nézni. Svdm: vacak, repül. rpg-ket kilőttem az is. Obokan minek? seva suit semmit nem ér, hát megszabadultam tőle.
De végül is valaki legyen szíves és homályosítson fel! Végül is mi lett a játék vége???
Ok Sztrelok a fő sz@rkeverőnek elfogyott a pszichikus védelme - hála Heg a zsoldosnak - meg a zóna b@szott megnyugodni. Meg sok hulla és sztrelok mégis csak él. De ennyi? És mi lesz a jó Heggel? -
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #3637 üzenetére
Figyeltem én, de fel nem fogtam mit csinál.
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #3620 üzenetére
"Még egy kérdés mi volt a WTF pillanatotok a játékban?"
Ezt, hogy érted?Ebben a játékban kb fél óránként fordulok le a székről, vagy a röhögés miatt, vagy mert kiakaszt.
Megunhatatlan. Jól bebukták a játékgyártók, mer én aztán nem veszek új játékot még vagy 2 évig. Nem kell.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Medvelászló #3616 üzenetére
Közérdekű közlemény:
A zónában történő szívleállás esetén kérjük fáradjon a legközelebbi elektromos anomáliához, és egy határozott mozdulattal lépjen bele.
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #3612 üzenetére
Akkor lehet zúzok tovább, nagy a zóna, akad máshol is érdekesség.
Csak egy szokásos bug szívatás. Begurult valami repedésbe. Újratöltés után meglett.
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #3590 üzenetére
A súlynak, meg a sok pénzek az az értelme, hogy nem kell a kereskedéssel vacakolni.
Nálam pl 150 kiló van. Mert a játék 90%-a abból állna, hogy a megszerzett fegyverekkel megrakodva cammogok keresztül kasul a zónában.
Így is épp eleget kell gyűjtögetni például egy tápos fegyóra. -
Vladi
nagyúr
Azta!
Ilyen elakadást láttatok már?
Magyarázat:
Beléptem a szabadsághoz. (Mer jó a kaja, olcsó a fű meg ilyenek
)
Egész jól haladt az invázió, míg komoly diplomáciai krízisbe nem kerültünk.
A képen látszik, hogy egy helyőrséget kellene elfoglalnom. Viszont azt a helyet már független stalkerek tartják (sárga pötty). Akiket nem szeretnék kinyírni, mégis csak jóba vagyok velük.
Plusz a szolgálattól elkobzott hadi zsákmányt is náluk szeretném értékesíteni.
Persze a szövetséges szabadság csapatok sem haladnak előre (zöld pöttyök), hogy a fent említett probléma, vagy a frissen újjá alakított fosztogatók (piros pöttyök) miatt, nem tudni. Ja igen, mióta szabadságos vagyok, újra itt vannak a fosztogatók. A patkányok. Viszont ha nekitámadok a stalkereknek, akkor már 5 különböző klán ellen kéne harcolnom, ami azért még nekem is sok.
Egyébként a harcállás stratégiai fontosságú, úgyhogy nem csoda, ha patt helyzet alakult ki. -
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #3580 üzenetére
Előfordulhat még bug, de már elég jól játszható.
Ha már 10-es pecs, nekem 8-van fenn most, ha felteszem a 10-et, akkor a mentések használhatóak?
-
Vladi
nagyúr
Na meglett, köszi a leírást. Azon gondolkodtam, hogy lehet -e egyszerűbben bejutni. És igen!
Ott ahol mondtad, van egy betonlap a másiknak támasztva, az alatt át lehet csúszni.Egyébként nincs ott sok érdekes dolog. Csak egy ereklye. Meg jó tüzelőállás a szabadságosok ellen.
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
riolobo #3456 üzenetére
A legtöbb pendrive rejtekhelyen található. Általában ha kér egy szerelő infót, akkor az az ő pályarészén meg is található. Legalább is sötétvölgyi mind ott volt. Ezekről úgy értesülhetsz, ha fontos személynél választod a mit tudsz ajánlani opciót. akkor némi pénzért megmutat pár ilyen helyet. Bozótot, eldugott táskát ilyeneket. Érdemes minden fontos személytől megvenni az összes infót.
Én már vagy 10-et találtam.Egyébként van egy nagyon jó térkép, itt a topikban már sokszor belinkelték.
Az ellenség bázisát megcsinálhatod egyedül is, de úgy nehéz. Egyesével érdemes és várva. Mert jön majd a többi szolgálatos, csak lassan. Biztos söröznek közben egyet.
-
Vladi
nagyúr
Nokéremszépen!
Kalandoztam egy csomót a zónában. A kitörések rendszerét már egész jól ismerem. Vannak pályaváltások, amikor rendszeresek.
Garbrage-ből kordonba olyan 60%
Garbrage-ből Agropromba olyan 80%
Yantar - Agroprom 100%Viszont Yantarban nagyon félelmetes egy kitörés de hatástalan. Dard Walleyben meg neve ellenére egyáltalán nincs.
Tuningoltam pár fegyót, 3.-ra sikerült összehozni egy épkézláb akm-et. A nato fegyverek viszont bűn rosszak. m16 és a másik német is olyan 1-2 tár után már akad, de gyakran ám.
Az akm meg félig szétrohad, kilövök 5000 skulót és akkor sem.
A obokan volt a nagy kedvencem a másikban, de itt valami bűnrossz. Nem is használom sose. -
Vladi
nagyúr
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
DerStauner #3348 üzenetére
nah! Pár tanácsa egy tapasztalt stalkertől.
1. A bázisra csak vezetővel jutsz be. A legközelebbi nagyobb baráti vagy semleges csoportosulásnál találsz általában vezetőt. Kék kör jelzi az illetőt. Oda mész, beszélsz, megkérded: hová tudsz elvezetni? Elmondja hová és tarifákat. Egyébként a tiszta égbolt bázist leszámítva mindenhová mehetsz vezető nélkül, csak azzal biztonságosabb és gyorsabb. Érdemes amúgy is szóba elegyedni a többi karakterrel, főleg akiket jelöl a pda, hogy fontos személy. Van kereskedő neki eladhatsz dolgokat, meg vehetsz ezt az, és a jutalmat is ő adja át. Vagy a csapos. Tőle vehetsz ételt, italt, meg ezeket neki adhatod el.
Van a frakció főnök, ők általában a történetben segítenek, de sok feladatot is adnak, sőt ha eleget melóztál a bandának, be is vesznek. Akkor olcsóbban adják a holmikat, meg egyéb előnyöket is biztosítanak, de feladatot is kapsz, meg ellenségeket. Van még vezető, meg fontosabb szereplő, akinek lehet segíteni. Egyszóval a játék eleje főleg ezeknek a felderítéséről szól. Mindenkivel beszélj, kérdezősködj, tudd meg, hogy ki miben szaki. stb.2. Lehet menni vízen is, csak sugárzást kapsz. Vodka is segít a mérgezés ellen, meg ha keveset kaptál, akkor elmúlik. De a játék elején vigyázni kell a sugárzással. Később ha lesz jó öltözéked és ereklyéid, akkor már nem vészes.
4. lásd első pont.
Lehet menni a saját fejed után is, de érdemesebb valami rendszert belevinni.
Én általában valami feladatot választok, például ereklyét keresgélek. Ilyenkor csak azzal foglalkozok. Vagy csinálom a helyi mellék küldetéseket stb.
Egyébként azért jó ez a játék - és meggyőződésem, hogy ezért jobb a soc-nál is - hogy sok kisebb dolgot lehet csinálni. Fegyvert fejleszteni, keresgélni titkos dolgokat, bandázni,
-
Vladi
nagyúr
Szerintem az lehet nálad a gond, hogy nem követed a sztorit. Legalább annyira kövesd a történetet, hogy az vigyen el új helyszínekre. Ha már volt valami fő küldid egy helyszínen, akkor szerintem normálisan fog működni.
Nekem is volt olyan, hogy elmentem sötét völgybe, megcsináltam minden feladatot, összeszedtem minden cuccot, már fel is akartak venni, az egyik határőr állomáson meg nekemestek, hogy mit keresel te itt? Ne mozdulj, mer lelövünk. Bakker már cimbi az összes frídám mit pattogtok.
(#3353) norst:
Rohanás balra, fedezékről fedezékre. Ha elég szívós vagy túléled. Ez egy ilyen játék.
-
Vladi
nagyúr
Srácok a CS-ben is működik az újratöltő módszer. Igaz nem kell annyiszor. Ha valahol beragad a játék, ment és újratölt. Vagy egy korábbi állást.
Én ezért mentegetek 15 percenként.
Az ellenség bázisát meg vagy nem lehet kiirtani, vagy nagyon nehéz. Én általában megelégszem a jutalommal érte.
Ha meg nem jönnek a haverok gyilkolászni, akkor ha jössztök lesztek, ha hoztok esztek módszerrel magam irtom le az ellent.
-
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Hogy lehet kiirtani a fosztogató bázist? Beléptem stakernek, megkaptam a küldit, oda megyek, mindenkit lelövök és semmi.
Elvileg mutat még 6-ot de azokat nem találom. Tán a föld nyelte el őket?
Egyébként vicces a kereskedőjük. Ha bemegyek piros, de azért lehet eladni neki cuccot, majd megpróbál lelőni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kareszovics #3230 üzenetére
Az egy elég jó csúzli. Ontja az ólmot. Főleg a sok rádrontó csótány ellen kiváló, az Vörös erdőbe csak ezzel indulok.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kareszovics #3155 üzenetére
Nem egy bonyolult sztori. Aki nem szimpatikus agyonlövöd. Max jönnek a haverjai.
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2969 üzenetére
"SoC 2009 Edition"
'tezmeg mi a szösz?
Még OL mod. Na itt bukták be a játékgyártók, mert ennyi játék elég nekem már 10 évre.svdm2 alias dragunov. Én is nagyon szeretem. Sajna kifüstöltem már a szabadság bázist, így nincs hol fejleszteni. Mindegy. Újrakezdem majd.
Viszont az ereklyékkel bajban vagyok. Csak pár szirszart találtam, ami értelmes volt azt meg oda kellett adni.
Nem sok időm van játszani vele mostanában.
(#2972) S.O.S.:
szerzel egy nyamvadt pisztolyt, oszt bosszútól vérgőzös aggyal nekik rohansz. Kész.
Mondjuk én odalopóztam az elrabolt cucchoz, felvettem a holmit és megszórtam őket kényelmesen... b változat ugye... -
Vladi
nagyúr
Elcsendesült a zóna mostanság.
Én is pihentetem kicsit a játékot. Bár már összeállt a pakk, mehetek a főgonosz ellen.
seva ruhát már nincs lehetőség felhúzni. Szerintetek érdemes 2 bulat páncélra beruházni? Lóvé lenne rá, de hát milyen már...
-
Vladi
nagyúr
Dragunov puskát hol tudok fejlesztetni? Azt ne mondjátok, hogy a szabadság bázison, mert azt már kifüstöltem.
-
-
Vladi
nagyúr
Ez a játék szívat engem. Megyek Jantarba. Azt mondják, jönnek a zombik, védjem a táborukat. Jóvan, leabálom őket. Utána:
- Istennek hála, (meg Heg a zsoldosnak) visszavertük őket.
- Ebből a táborból, csak néhány golyót kaptak a fejükbe.
(És Heg a zsoldos? Nem kap zsoldot? Sóherek!)
Aztán visszaérek a szolgálat területére, kapom a nyakamba a kisugárzást. Cammogok jó 65 kilónyi akm-el megrakva - persze nem kaptam zsoldot - erre 21 perc hátra. Na jó 10 méterrel a menedék előtt kaput.
Visszatöltök, összes cuccot elhajítom, rohanok mint a veszedelem, erre hol a kisugárzás?? Aaarrgghhh.... -
Vladi
nagyúr
Meglett, végre!
sp:
Persze nem találtam meg a pda-t a csatornában, amit kellett volna. De a kijáraton visszamentem és ott volt. A sors fintora, hogy ugyan abba az üregbe kellett bemászni, amit a Csernobilban sem találtam meg először.Köszi a segítséget emre! Nélküled még mindig zavaros tekintettel, habzó szájjal értelmetlen szavakat mormolva bolyonganék a zónában őrült módjára mindenre lőve ami mozog.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Messzala #2852 üzenetére
Na itt egy kép a küldiről. Valami csatornát kell keresnem. Ott, ahol a vizet kellett a mutánsok nyakába engedni?
Ilyen páncélom van most. Viszont a szolgálatos technikus nem hajlandó jobban felhúzni nekem. Ezeket ki szereli legjobban?
Kell a francnak a seva suit.Még egy kérdés: Tunder S14-et érdemes úgy átalakíttatni, hogy belemenjen az akm skuló? Mert abból rengeteg van.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Messzala #2847 üzenetére
Sok a meló a zónában, nincs mindig időm ilyen kacatokkal vacakolni
Köszi a tippeket, már találtam is párat. Tényleg nagyon nehéz felkutatni. Viszont egy csomó pénzt adnak értük.
A páncélom meg olyan, hogy csak fejlesztés után lehet rárakni.(#2850) [lAyCsI]
Szerintem érdemes. Tekintve, hogy a játék egyik lényege a bandázás.
Plusz egy csomó feladatot és cuccot, pénzt lehet szerezni. Nekem már vagy 300 kilónyi cuccom van összegyűjtve. Mire azt elcipelem a kereskedőmig...
Szerintem én minden frakciót ki fogok próbálni. Van egy mentésem, ahol a legtöbb közepesen barát, úgyhogy onnan akárhová be tudok állni.Á idén el leszek már ezzel a játékkal.
Viszont azt mondjátok meg nekem, hogy a szolgálat környékén hol lehet megtalálni a stalkereket akiket keresni kell történet szerint. Én sehol sem találom.
-
Vladi
nagyúr
Van pár észrevételem/kérdésem.
Már elég sokat toltam. Beálltam kötelességhez. Azóta naponta 3-4 kitörést kapok a nyakamba. Ez normális? Befoglaltuk a szabadság bázist - ki is tömtek utána pénzzel - de azok állandóan újjászületnek. Sose fogynak el?
Ja ereklye: létezne, hogy eddig egyet sem találtam? Se rejtekhelyen, se hulláknál se semmi. Mi lehet a gond?
-
Vladi
nagyúr
Na most elakadtam.
A fejlesztéseket a technikusoknak honnan lehet megtalálni? Konkrétan a szabadság bázison kért pár dolgot a technikus, és a térkép szerint a szabadúszóknál lehet megtalálni. Ott is vagyok az arcnál, de nem tudom hogy csikarjam ki belőle az infót.
Vagy lehet az a gond, hogy nincs nálam a saját pendrájvom? Csak egy ilyen talált.A másik, hogy most meg kellene találnom a stalkerek titkol helyét. De hogy hol?? Mindegy, ne áruljátok el, majd meglelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest