- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
skeleton91
tag
Stalker Clear Sky Complete:[link]
-
skeleton91
tag
válasz
Ace Ventura #3919 üzenetére
Üdv. Ha nincsen korábbi mentésed akkor kezd előröl és peccseld fel legalább 1.7-ig, sztem ez megoldja a gondot.
-
skeleton91
tag
válasz
dangerzone #3801 üzenetére
Ne eggyezzél bele amit a hologram felkínál és utánna kint az atomerőműnél nézd vissza a PDA-don a beszélgetést.
-
skeleton91
tag
Üdv 1.7-ig érdemes felpeccselni tovább csak a multihoz és igen a bugok nagy részét kijavítja.
Először simán told végig modok nékül utánna jöhet a moddolás, én nem találtam hozzá normális modokat úgyhogy hagytam a fenébe, de te innen nézelődhetsz:[link]
A magyar nyelv csak a magyarországi verziókban van, két választás van 1. magyar hang, magyar felirat, 2. angol hang, magyar felirat -
skeleton91
tag
Hi ti találtatok "Pseudogiantot", red foresten kívül és "Controllert", agropom undergroundon kívül, vagy csak itt találhatóak eme ritka mutánsok.
-
skeleton91
tag
Mit össze nem szenvedtek, egyszerűen odaáltam a létra fölé és levadásztam az összes "poltergeistet".
-
skeleton91
tag
válasz
Cyrusv10 #3747 üzenetére
Hi nem tudom miért mondod hogy löszer híány van a Vintarhoz mert én minden egyes ládában ahol stalkereket találtam volt benne valamennyi és ez a játék során növekedett ahogy utaztam össze-vissza. A játék végefelé már több mint 2000 volt a ládákban belőle és ez az egyik legjobban használható mesterlövész puska.
-
skeleton91
tag
válasz
skeleton91 #3677 üzenetére
A 3656-ik kérdésemre nem kaptam még választ.Ha valaki tudja mi a gond akkor segítsen.
-
skeleton91
tag
Itt egy mod ha valkait érdekel:[link]
-
skeleton91
tag
válasz
dangerzone #3661 üzenetére
Pontosan hol vág ki mindig ugyan azon a pontnál mer akkor ez egy bug velem is volt már ez egy korábbi mentés megoldotta a problémát.
-
skeleton91
tag
Hi lenne egy kérdésem, hogy nálam miért nincsen zene tűzharcok közben mint itt [link] pedig eredeti magyar verzióm van.
-
skeleton91
tag
Hi ezt figyeljétek leírja és mutatja is képekben hogy hogyan kell iránytű műtárgyat
készíteni.
[link] -
skeleton91
tag
Hi föltettem a patcheket még régebben és a valahányadik patch után töltéseknél állandóan kilépett
és ez az ujabb patcheknél megoldódot?.A játék különben eredeti magyar verzió.
-
skeleton91
tag
válasz
skeleton91 #3590 üzenetére
Hoppá magamnak címeztem.
Addigis itt van egy a korábbi hozzászólásaimból.
[link]Az oldalon a második hozzászólásomat nézd.
-
skeleton91
tag
Csalók kíméljenek.
Gyüjtögessél szépen nem kell csalni.
Azt nem értem hogy miért kell csalni sokan beállitják hogy 500kg elbírjanak meg, hogy többért adják el mint amiért megveszik ennek mi értelme van ezzel csak a játékélmény rontják el.Én kibírtam ezek nélkül akkor azthiszem ti is de ez a ti dolgotok én nem akarok bele szólni csak egy szimpla vélemény.
-
skeleton91
tag
Ja, a másolt verziókhoz nem lehet a patchet fölrakni ez a nagy igazság, én ezért szívtam a shoc-ban. A cl-t meg megvettem eredetiben magyar szinkronnal, én megvenném a helyedben.
-
skeleton91
tag
válasz
westcoastog #3286 üzenetére
Az.De nagyon ritka.
-
skeleton91
tag
válasz
westcoastog #3284 üzenetére
Nem hiszem mert én egyszer teljesen lemustált suit-tal mentem oda és nem volt semmi ehez fogható.
-
skeleton91
tag
válasz
westcoastog #3279 üzenetére
Ez 100% hogy bug mert velem a shoc-ban volt hogy nem akart elmullani a sugárzás bármit tettem bármerre mentem állandóan fölment vőrősre ugyan ez lehet veled a cl-be csak veled psi kisugárzással.Én újrakezdeném egy korábbi mentésről.Legalábbis én ezt tettem.
-
skeleton91
tag
válasz
Anubiss #3268 üzenetére
Igen azt mondom mást már nem tudsz tenni.
Én a te helyedben a freedomhoz állnék be de velük nehezebb dolgod lessz.A jutalom fejében dönts a dutyinál géppuska a freedomnál exoskeleton és egy géppityu a jutalom ha leölöd őket.
Sir Robin:jók azok a banditák csak akkor az egész zóna megveszik.
-
skeleton91
tag
Ez bizony bug nálam is ez volt sajna nem tudtam semmit tenni ellene.
-
skeleton91
tag
Lenne egy kérdésem mi van akkor ha egy mentés tönkrebaszódik mert velem most történt meg.
Rámegyek a betöltésre és a kliens szinkronizálásánál nem halylandó tovább menni csak a reset segít mert nem reagál semmire.Remélem tudja valaki a választ.
-
skeleton91
tag
Hi mindekinek lenne egy kérdésem ki hányszor tolta végig midkét stalker.Én a shoc-ot több mint 10x ez a sok befejezésnek volt köszönhető a cl-t pedig több mint 5x ez azért mer szerettem volna minden frakcióhoz csatlakozni és nyerni.
-
skeleton91
tag
válasz
hülyegyerek #3252 üzenetére
Így van vegyél inkább bulatot 30k ru + a fejlesztések kb 30k ru .De ne a dutyisoktól vedd meg mert ők 40k ért adják hanem shakarovtól mert ő fele annyiér adja asszem.
Killer01:érdekelt de most már nem.Nem éri meg ennyit vesződi érte hogy utánna ellenem legyen 3 frakció.Abba is hagytam a háborúzsdit inkább kezdtem egy ujjat.
-
skeleton91
tag
Hello Xelo.
Jó az a térkép a shoc-hoz amit melléketél egy csomó dolgot felfedezem rajta.Engem az érdekelne hogy lehet a freedomosoktól exoskeletont venni ha tudod mert ot t rajta van hogy nála lehet szerezni.
-
skeleton91
tag
Hi.Sikerült csatakoznom a fosztogatókhoz.Nem kis feladat velük lenni mer a duty a stalkerek és freedomosok folyamatosan támadják a szemétdombot.Ezek közül a duty és a stalkerek az esküdt ellenségeim a freedomosok pedi semlegesek.De a folyamatos támadésok következtében ellenem lettek ők is.Ezzel szemben a renegátok pedig semlegesek lettek.Legalább van valami jó.
Ja igen a csatlakozásról minden küldetést végre kell hajtani nekik akkor azt modja hogy utánnad néz és majd értesít.Ez csak akkor történik meg ha végrehajtottad agropomban a duty főküldetéseket.
-
skeleton91
tag
Azt a rohadt mit találtam.
[link]
Itt a leírás hogyan kell megcsinálni:
1) Travel back to Cordon (you´re in the garbage in the video)
2) Spend almost all your money (leave about 1000 RU in your pocket)
3) Hire a travel guide wich will cost you more than 1000RU, let's say 1200RU (yes it's possible).
4) Travel back to the Garbage (now you have a negative account)
5) Complete the mission for Fang's PDA (you'll be robbed).
6) Get Rich! -
skeleton91
tag
válasz
Kareszovics #3187 üzenetére
Lehet én nem tudom mi lessz akkor ha a fosztogatókhoz csatlakozol valószínűleg sok ellenséget szerzel de nem biztos..
-
skeleton91
tag
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
Én a te helyedben a stalkerekhez(magányosakhoz) csatlakoztam volna mert ott ha fullra fölviszed a viszonyt jelző csíkot akkor tudsz az agropomi stalkereknél exoskeletont venni, 55 ru + a fejlesztések kb 35 ru nem olcsó de megoldható és megéri.Én legalábbis ezzel toltam végig a játékot és a kondíciója is kibírta végig.
Limanszk egy kemény hely, tankolj föl mielőtt odaindulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged