Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Amikor már van Ventar-od, akkor adj nekik (én ~80ezret szedtem össze azzal, hogy leírtottam a katonákat. Ahányszor kilövöd őket, mindig újrateremtődnek. Ha szemben állsz a bázisukkal, akkor bal kéz felől a kerítésre van dőlve egy fa, ott észrevétlenül át lehet mászni, majd hátul be lehet ugrani a bázisuk udvarára. Onnantól meg sima ügy, mert csak ülnek a földön
céllövölde az egész. Lelődözöd mind, majd összeszedsz annyi puskát amennyit csak bírsz és elhagyod a bázist. Ne a kereskedőnek add a fegyókat, mert a a közelben van a szabadcsapatok (v kiknek) az állomáshelye 50ért odavisz egy kísérő, azon a bázison sokkal többet adnak a fegyverekért. Ja fegyverek mellett rengeteg életre és egyéb okosságra lehet szert tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
céllövölde az egész. Lelődözöd mind, majd összeszedsz annyi puskát amennyit csak bírsz és elhagyod a bázist. Ne a kereskedőnek add a fegyókat, mert a a közelben van a szabadcsapatok (v kiknek) az állomáshelye 50ért odavisz egy kísérő, azon a bázison sokkal többet adnak a fegyverekért. Ja fegyverek mellett rengeteg életre és egyéb okosságra lehet szert tenni.