- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Hát egy kicsit kikészít a játék. A grafikájával nincs gond, elmegy szépen DX9 alatt (1280 X 1024 no AA, ami csúszkát maxra lehetett állítani az ott van), de elég sok a bénázás benne, főleg a katonák részéről. Kiirtottam a Sidorovich mögötti katonai bázist, minden fegyvert, lőszert összeszedtem, hogy odaadjam az öregnek, visszamegyek, mit látok? Megint teli van a bázis. Ez kiakasztó (mondjuk legyilkolásztam őket megint). A fegyvertuning nagyon mókás. Feltupíroztam a vadászpuskámat, meg a pisztolyomat, és egész használható fegyverek lettek. Hiába szedek össze mindent, nagyon nehéz kijönni a pénzből. Arról nem is beszélve, hogy amikor azt a Fang nevű tagot elkapom, elszedik minden fegyverem. Ez nagyon frusztrált, gyorsan abba is hagytam. így könnyű kihívást csinálni. Nagyon sok gránát van a játékban, öröm használni őket, pláne, hogy az ellenség bénázik velük. Normális páncélt nem nagyon tudok összeszedni, minek is, úgyis lefejtik rólam hamar, mondjuk legalább javítható az is. Sok a bug, és gyakran kilép. Szemét húzás a rókáró a századik bőr. Még nem láttam új pályát a mocsaran kívül, bár a jó fegyverek csillapítanak egy kicsit. Tetszik az "egy fejlövés - egy ember" szitu is, zsír pisztollyal nyomulni. Azért már egy új pályát megnéznék már, mer az a mocsár naon gázos volt. Szerintem ezt a klánharcot kár volt erőltetni, nélkülök is jól elvagyok, zsoldosként. Nagyon tetszik minden fenntartásom ellenére. Így kellett volna kinéznie a Stalkernek, és max. ennyit kellett volna csúsznia is.
10/8,5
Nagyon jó, patchekkel még jobb lesz. (Az anomáliák pedig útálatosabbak, mint valaha...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Hálózatokról alaposan
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest