Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Csinálom az SGM-et (kb a felénél tartok) és két gondom van.
1: a fegyvereket tényleg ilyen idiótára hangolta a modder. Azt hiszem, csinálok egy kiegészítő csomagot, amiben a valóságos megfelelőikhez hangolt verziók vannak és majd kiválasztja mindenki, melyiket akarja. Lehet, hogy azért lettek ilyenek, mert a mod a frakcióháborúra van kiélezve és ha erősebbek a puskák, akkor nehéz megcsinálni azokat a területfoglalásokat/védelmeket, ahol "a veszteség megengedhetetlen".
2: Amikor kezdődik a CS, és a bázison először beszélünk Lebegyevvel, kissé hiányos a beszélgetés. A saját szövegeink megjelennek, de Lebegyevé nem. Eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy az a baj, hogy a "beszélgetős" panel felső része hiányzik. Egy "normális" beszélgetésnél felül egy kétharamd magasságú panelben jelennek meg az NPC szövegei, majd amikor az alsóban klikkelünk, felkerülnek oda a PC szövegei is. Nos ebben a párbeszédben ez a felső panel hiányzik. És végignéztem több CS-t (SeregA-Lus orosz, gyári angol, magyarított), mindegyikben ilyen. Kerestem, hogy hol lehetne helyrehozni, de nem találtam meg. Van valakinek valami ötlete rá? Nem életbevágó, csak zavar kissé. Rémlik, hogy anno, mikor először (és akkor egyszer) játszottam a CS-jal, szintén megzavart kissé, de hamar túltettem rajta magam, angolul annyira nem volt idegesítő a dolog, mint magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest