- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #1989 üzenetére
Ugyan, nem olyan nehéz ez (sem). . . nem tudom, mennyire magasabbak az árak, de betárazod magad néhány artival, és máris terülj-terülj asztalkám van. Főleg, ha valaki előre járkál (tehát a sztori odaérkezése előtt), ellátogat agroba v. yantarig, degeszre szedheti magát artiból, de agropromban a stalker-bázis védelmén is jól lehet húzni (fegyver + lőszer). Kissé zilálva mentem tovább limanszkba red forestből (azért a két fegyver, tűrhető állapotú SEVA + lőszer megvolt), és a végére így is maradt 10000 rubelem, amely már semmire nem volt jó, talán javítani lehetett volna belőle, az utolsó pályákon el sem lehetett költeni. Néztem is, amikor itt írta valaki, hogy már red forest végén van, de se normális páncél, se fegyver, se semmi.
gtamate2:: próbáld a legújabb frissítéssel. szerintem az 5-ös patch már nem (nagyon) bugzik, én talán 3 kilépéssel találkoztam az egész játék során, ami azért szép eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest