- Android szakmai topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
A flash drive problémára kiderült, hogy bug volt az 1.5.0.5 megoldotta.
Csak egy pontosítás: lehet, hogy easy-n ad de egyébkébnt NEM AD a stalker frakció SEVA-t a belépéskor! Se artifact-et. Semmit se ad.
A duty ad egy S14 -et meg egy mezei ruhát. A freedom nem engedett még mindíg belépni.
Páncélt eddig összesen 1-et kaptam egy napsugár vagy mifenét a mocsárban a segítségért a duty bázis közelében.
Jelenleg duty-s vagyok és a Bulat fejlesztésén töprengek. Összeharácsoltam 47e rubelt ami elég valamelyik ágon maxra fejleszteni. Ki is próbáltam 70% bulletproof és marad minden más 28-on (persze tartósság meg ilyenek növekszik) vagy minden védelem 56%-ra nő (pszi is) golyóvédelem meg 60-on marad. A köztes még, hogy 43 ra növekszik 2 (tűz meg ilyenek) pszi marad 28 bulletp. meg 65.Ezen filózom melyik jobb.
Sajna pl. az éjjellátó fejleszés kiüti jószerivel az egész vegyi és egyéb védelmet.Szerintem egyébként ez a rész jobb mint az első mert igenis küzdeni kell a cuccokért nem csak meglátom és megveszem. A fejlesztések meg a frakció dolgok miatt nem annyira lineárisan kell bejárni az egészet mint az SoC-ban.
Azt tudja valaki mire jó az a katona ott a felüljáró alatt (sidorovich és a vasúti átjáró között) a sofőr úgymondd aki rimánkodik, hogy ne lőjem le? Nála lehet közeledni valahogy a hadsereg felé???
Még annyi, hogy a géppuska tüzet kikerülni.....na azt kissé elbaszták a fiúk. Meg lehet csinálni persze csak épp a kedvét is elveszi az embernek. Ez nagy hiba volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest