Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
remington2 #1795 üzenetére
Na figy, én egyedül nyírbásztam ki az összes zsombit... alig segített valaki is. Mire már oda jutottam full felvoltam szerelkezve minden jóval.
Segítettem én mindenhol ahol tudtam.
guide is volt ott rögtön a bázis bejárata mellett, de ő el is vitt bárhová, de oda senki nem vitt. Tehát Yantar-ba egyik guide se vitt oda, de onnan bárhová tudtam menni velük...
Nekem érdekes nem volt kihalva Army, mert ugyan úgy voltak mindenhol mint ahogy az első részben is. Nekem voltak már ott is emberek ahol átmentem az erdésztől, utánna a romos faluban, rögtön fölötte a dombon, ha elindultam a helikopter roncs irányába, ott is van 1 kis ház ott tele voltak, van egy útelágazás ott is voltak, sőtt ott még frakció háborúba is csöppentem.
Aztán meg voltak a pálya végén is, ahol a Monilitosok jöttek befelé. Szóval elég népes volt az a pályarész is. Csak nagynak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest