Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Na igen. A másik hasonlóan hülyének nézős eset egy joghurt-reklám volt, de igaz anno másra is, mert sikeresen átvették. Arról van szó, hogy kicsinyítettek a drágán, már nem 50, hanem 40 grammos, persze, az ára nem ment arányosan le, végső soron tehát kevesebbet kapok, de legalább ki jár jól? Hát persze, hogy ők. És mindezt kertévén, barátokközt reklám alatt, cirka két millió nézőnek beadják úgy, hogy "de jó neked, most megveheted, még kisebb, igaz milyen cool?
A fagyásokra visszatérve én is attól félek, hogy máshol bugzódik majd megint. A Superman által írt megoldás nálam is bejött, másodjára nem hagytam magam átverni, kimásoltam az összes mentést, éppen időben.

Most inkább elkezdtem Empire at Warozni, kellemes kis SW játék, nyugodt stratégia, tiszta hawaii ehhez képest. Bár tény, hogy a stalker mint fps aránylag "feszült" játék, mert közben is - hiába szórakozol - mindig résen kell lenni, és egy stratégia, ahol nyugodtabb és lassabb a játékmenet, kikapcsolódást jelent hozzá képest.
Az angol változat patch vonala miért csak az 1.01-es verziószámnál tart? Az oroszok verzióját nevezték 1.5-nek, ott már kijött több javítás is, az egyéb kiadásoknál még nem?
Gamershellen az 1.504-es patch "September 11, 2008, 8:50 pm" hosted, 10 napja, és nincs újabb patch? Alszanak?

Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen monitort vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Spórolós topik
- Autós topik
- Last Epoch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest