- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
katt777 #1101 üzenetére
Na igen. A másik hasonlóan hülyének nézős eset egy joghurt-reklám volt, de igaz anno másra is, mert sikeresen átvették. Arról van szó, hogy kicsinyítettek a drágán, már nem 50, hanem 40 grammos, persze, az ára nem ment arányosan le, végső soron tehát kevesebbet kapok, de legalább ki jár jól? Hát persze, hogy ők. És mindezt kertévén, barátokközt reklám alatt, cirka két millió nézőnek beadják úgy, hogy "de jó neked, most megveheted, még kisebb, igaz milyen cool?
A fagyásokra visszatérve én is attól félek, hogy máshol bugzódik majd megint. A Superman által írt megoldás nálam is bejött, másodjára nem hagytam magam átverni, kimásoltam az összes mentést, éppen időben.
Most inkább elkezdtem Empire at Warozni, kellemes kis SW játék, nyugodt stratégia, tiszta hawaii ehhez képest. Bár tény, hogy a stalker mint fps aránylag "feszült" játék, mert közben is - hiába szórakozol - mindig résen kell lenni, és egy stratégia, ahol nyugodtabb és lassabb a játékmenet, kikapcsolódást jelent hozzá képest.
Az angol változat patch vonala miért csak az 1.01-es verziószámnál tart? Az oroszok verzióját nevezték 1.5-nek, ott már kijött több javítás is, az egyéb kiadásoknál még nem?
Gamershellen az 1.504-es patch "September 11, 2008, 8:50 pm" hosted, 10 napja, és nincs újabb patch? Alszanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest