Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz katt777 #1101 üzenetére

Na igen. A másik hasonlóan hülyének nézős eset egy joghurt-reklám volt, de igaz anno másra is, mert sikeresen átvették. Arról van szó, hogy kicsinyítettek a drágán, már nem 50, hanem 40 grammos, persze, az ára nem ment arányosan le, végső soron tehát kevesebbet kapok, de legalább ki jár jól? Hát persze, hogy ők. És mindezt kertévén, barátokközt reklám alatt, cirka két millió nézőnek beadják úgy, hogy "de jó neked, most megveheted, még kisebb, igaz milyen cool? :W

A fagyásokra visszatérve én is attól félek, hogy máshol bugzódik majd megint. A Superman által írt megoldás nálam is bejött, másodjára nem hagytam magam átverni, kimásoltam az összes mentést, éppen időben. :R

Most inkább elkezdtem Empire at Warozni, kellemes kis SW játék, nyugodt stratégia, tiszta hawaii ehhez képest. Bár tény, hogy a stalker mint fps aránylag "feszült" játék, mert közben is - hiába szórakozol - mindig résen kell lenni, és egy stratégia, ahol nyugodtabb és lassabb a játékmenet, kikapcsolódást jelent hozzá képest.

Az angol változat patch vonala miért csak az 1.01-es verziószámnál tart? Az oroszok verzióját nevezték 1.5-nek, ott már kijött több javítás is, az egyéb kiadásoknál még nem?

Gamershellen az 1.504-es patch "September 11, 2008, 8:50 pm" hosted, 10 napja, és nincs újabb patch? Alszanak? :C

Új hozzászólás Aktív témák