- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
nv drivert is feltettem, hátha megoldja, de nem
megpróbáltam a legkisebb felbontásban, ablakban, teljes képernyősen, a natív felbontást, mindent, de nem akar menni, kevesli a vga-t.
pedig win7 alatt ment, igaz nem volt egy látványorgia, még be is szaggatott néha, de legalább ment.alphások: a múltkor éppen b tudtam mnekülni a szevcsenkoba előlük, aztán onnan szépen lesniperezgettem őket. utána meg szaladhattam, hogy az ottani stalkerek ki ne zsebeljék őket, mire odeérek a hullákhoz
mentségükre szóljon, hogy még lövöldözték is őket, bár sok kárt nem okoztak az alpha csapatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Borderlands 4
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Drón topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest